Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vi blir mindre sårbare
Skrevet av Thomas Myren, 7. januar 2017, 15:05

Rosenborg har tro på tjenestene som Milan Jevtovic kan tilby som leiesoldat.

- Rosenborg vil leie Jevtovic (05.01.17)


Født: 13.06.93
Fødested: Cacak, Serbia
Høyde/vekt: 184 cm / 70 kg
Posisjon: angrep
Tidl. klubber: Borac Cacak, Linz, Bodø/Glimt og Antalyaspor
Kamper/mål 2016/17: 7/0
Statistikk
Jevtovic blir leid fra Antalyaspor ut august. Han har fått draktnummer 26.

- Vi hadde ni-ti stykker som spilte kant for Rosenborg i 2016. Mange av dem syntes ikke det var den ultimate rollen. Han er en typisk kantspiller, så nå har vi veldig bra dekning der. Milan kan gjøre en jobb i hvert fall til Yann-Erik kommer tilbake. Så får vi se om det blir lenger, kommenterer Kåre Ingebrigtsen til rbk.no.

Yann-Erik de Lanlay er fortsatt i opptrening etter korsbåndskaden. Mushaga Bakenga vikarierte som venstreving i høst, men framover står altså trolig valget mellom Jevtovic og Elba Rashani.

- Han er litt som de kantene vi har: God én mot én og bra fart. Han er tofotet og har gode ferdigheter. Så han ligner litt på typene som vi har på laget fra før. Det er egentlig veldig bra for oss, for da blir vi mindre sårbare. Det er en utsatt posisjon å spille kant i Rosenborg - det har vi opplevd. Det gjør oss langt tryggere i inngangen til kampprogrammet som møter oss i april, syns treneren.

Bodø/Glimt leide Jevtovic fra Linz fram til august i fjor. Etter seks mål på 20 seriekamper for nordlendingene gikk ferden videre til Tyrkia. Der fikk han bare sju innhopp i høst.

- Vi hadde kjennskap til ham før han dro til Bodø. Han er en spennende spiller, som utviklet seg veldig bra i Bodø/Glimt. Han har lært seg å spille 4-3-3. Vi var inne i bildet da han gikk videre til Antalya i Tyrkia, men da var det umulig for oss. Nå var det mulig å få ham på lån. Og det syns vi var veldig bra for oss, smiler Ingebrigtsen.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vi blir mindre sårbare» i forumet! Diskutér «- Vi blir mindre sårbare» i forumet!