Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kwarasey slipper ryggoperasjon
Skrevet av Thomas Myren, 6. januar 2017, 20:59

Ryggskaden til Adam Larsen Kwarasey var ikke så alvorlig som det ble spekulert i.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

Kwarasey mister afrikamesterskapet (05.01.17)

- Det er en liten skade. Det er ikke nødvendig med operasjon, bare behandling for smerter i korsryggen, bedyrer Kwarasey overfor Pulse.

Mandag ble Rosenborg-reservekeeperen tatt ut i Ghana-troppen til afrikamesterskapet. Etter å ha møtt opp på treningsleiren i Emiratene valgte han å kaste inn håndkledet.

- Årsaken til at jeg ikke reiser (til Gabon) er at jeg ikke syntes det ville være rettferdig å reise så lenge jeg ikke var sikker på å kunne bidra fra første dag. Jeg var den som sa at det var bedre å ha tre tilgjengelige keepere i ei så vanskelig turnering som afrikamesterskapet, kommenterer Kwarasey.

Det hører til historien at Cordoba-keeper Razak Braimah er førstevalget mellom stengene, og at Kwarasey dermed etter all sannsynlighet bare ville ha sittet på benken gjennom hele turneringa.

29-åringen tror han er tilbake i full trening i løpet av noen uker. Spørsmålet nå er om han blir med Rosenborg til Gran Canaria på onsdag eller om jakten på ny arbeidsgiver gir resultat innen den tid. Før jul var han på besøk hos Minnesota United.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kwarasey slipper ryggoperasjon» i forumet! Diskutér «Kwarasey slipper ryggoperasjon» i forumet!