Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vil være mer avgjørende
Skrevet av Thomas Myren, 17. oktober 2015, 22:56

Tobias Mikkelsen blomstrer endelig i Rosenborg. Men det gjenstår å se om han forlenger kontrakten.


Foto: Thomas Karlsen, Karlsen Foto

- Jeg er veldig godt tilfreds. Det har vært en riktig god sesong for meg, men jeg ville gjerne ha scoret litt flere mål. Jeg vil gjerne være litt mer avgjørende, og det arbeider jeg stadig med, innleder Mikkelsen til rbkweb.no.

- Du har likevel bidratt med viktige mål på bortebane i Europa.

- Det er selvfølgelig deilig. Det er litt ergelig at vi ikke har fått mer ut av det: Vi kunne sagtens ha stått med seks poeng.

- Er det din beste sesong i Rosenborg?

- Ja, det er det - helt sikkert!

- Hvordan er det å slå tilbake etter i fjor høst, da du satt mye på benken?

- Det er viktig. Men som jeg har sagt tidligere, syns jeg at jeg har vært god på trening. Det var bare et spørsmål om tid før jeg fikk riktig hull på byllen. Det syns jeg at jeg har fått nå.

- Hva tenker du om at det har blitt mer rullering blant dere vingene i høst?

- Det er fint. Jeg har spilt mange kamper, så det er fint å få rullert litt. Det er mange kamper, så det gjelder å holde alle i gang.

- Er det fristende å forlenge kontrakten med Rosenborg?

- Det vet jeg ikke nå. Sånt konsentrerer jeg meg ikke om midt i sesongen. Det kikker jeg på når vi er ferdige med sesongen. Akkurat nå konsentrerer jeg meg bare om å spille så mange kamper som mulig.

- Forventer du at Rosenborg vil ha en avklaring snart?

- Det vet jeg ikke. Jeg har stadig ett år igjen, så det er masser av tid til å få en avklaring.

- Hvordan blir det å møte Bodø/Glimt?

- Jeg tror det blir vanskelig. Jeg er ganske sikker på at de kommer til å stille seg lavt, så det blir enda en kamp vi skal forsøke å åpne opp. Vi får se om vi kan komme inn i banen, skape noen muligheter og få scoret.

- Dere får forsøke å fortsette målfesten fra bortekampen mot Start.

- Selvfølgelig. Det er klart at man alltid vil score så mange mål som mulig. Vi får se i morgen, men jeg syns vi virker friske i beinene etter at vi har hatt en liten pause. Så jeg tror det blir en god kamp.

- Jeg vil få avgjort slik at vi får mesterskapet i hus. Så får vi se om vi kan gå videre i Europa, men det blir vanskelig.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vil være mer avgjørende» i forumet! Diskutér «- Vil være mer avgjørende» i forumet!