Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Rosenborg-rekorder
Skrevet av Thomas Myren, 2. september 2015, 22:31

Det er mulig å sette rekorder på utallige vis. Derfor er det vanskelig å leite fram alle.Men det er forsøket verdt å få flest mulig rekorder ned på papiret. I utgangspunktet er alle norgesrekordene bekreftet av andre kilder, men det er for enkelthets skyld brukt et visst skjønn innenfor noen kategorier; for eksempel at det er Rosenborg-spillere som har flest kamper og mål i europacupene for norske klubber.

Jeg har heller ikke valgt å bruke tid på å finne ut hvor mange cupkamper Roar Strand har for Nardo og Molde og hvor mange cupmål Harald Brattbakk har for Kolstad og Bodø/Glimt, men tar det gitt for at prestasjonene for Rosenborg alene er best i landet.

Jeg har ikke funnet noen spiller med flere enn de 16 seriemesterskapene til Roar Strand, og vi utroper Supermann til verdensrekordholder - sjøl om jeg ikke kan finne noen uavhengige kilder.

Dessuten er det fristende å slå fast Strand med sin fem norgesmesterskap dessuten må være spilleren som til sammen har flest mesterskap i serie og den nasjonale hovedcupen - altså at man ser bort fra ligacuper og supercuper.

Kanskje leserne i stedet får leite videre?

Les mer: Rosenborg-rekorder - si fra om feil!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Rosenborg-rekorder» i forumet! Diskutér «Rosenborg-rekorder» i forumet!