Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Kommentar: Sæternes uønsket
Skrevet av Thomas Myren, 4. juli 2002, 23:46

Ser med stor irritasjon at Bengt Sæternes tror han er hjertelig velkommen til Rosenborg. Hvem tror han at han er?

- Hvis det ikke ordner seg med en utenlandsk klubb, regner jeg med at jeg fortsatt er velkommen i Rosenborg, sa Sæternes til VG på søndag.

Med andre ord innrømmer Bodø/Glimt-spissen sjøl at RBK er sistevalget hans! Greit nok at det finnes (for) få skikkelige klubbspillere, men dette er et bunnivå! En som er så lite interessert i å bli Rosenborg-spiller er ikke velkommen. Akkurat det er jeg sikker på at mange flere enn meg mener.

Derfor ser jeg med meget stor irritasjon at de høye herrer på Brakka står med åpne armer. Avtalen mellom Rosenborg og Glimt om Sæternes-kjøp for 11 millioner kroner skal visstnok fortsatt være gyldig, og Rune Bratseth er fortsatt interessert. Hvordan i himmelens navn (passende for Bratseth) er det man tenker? Skal man bruke så mye penger på en spiller som ikke vil til Lerkendal?

Nei!

Jeg vet rett og slett ikke hva som gjør meg mest sjokkert: Det faktum at Sæternes tror han bare kan komme ned til Trondheim når det går opp for ham at de italienske og franske klubbene ikke vil ha ham, eller at Bratseth og kompani gjerne vil punge for en slik person...

En ting er i alle fall helt sikkert: Jeg håper inderlig at jeg aldri får se Bengt Sæternes i Rosenborg-drakta!

Diskutér dette med andre fans i debattforumet!


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Kommentar: Sæternes uønsket» i forumet! Diskutér «Kommentar: Sæternes uønsket» i forumet!