Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Vil spille på landslaget
Skrevet av Marius Dahl, 7. juni 2015, 12:36

I dag drar Ole Selnæs på U21-landslagssamling, dagen etter å ha bidratt godt til nok en Rosenborg-seier. Nå er midtbanespilleren dessuten aktuell for A-landslaget.


Foto: Thomas Karlsen

OSLO (rbkweb.no): 50 minutter var spilt av toppoppgjøret i Oslo da 20-åringen hadde ballen noen meter fra midtbanestreken på egen halvdel. Med små skritt kikket han opp, viste overblikk og ventet på Pål André Helland, før han sendte nok en genial målgivende pasning. Helland timet løpet perfekt og vippet ballen over VIF-keeperen. Endelig var den forløsende 1-0-scoringen et faktum.

- Jeg ser de er i ubalanse, backen er litt oppe, så ser jeg at Pål starter mellom backen og stopperen. Så roper han som en gal i tillegg, så da er det bare å sette den mellom der, sier Selnæs.

- Hvis jeg hadde slått den før, hadde han ikke kommet alene med keeper, da hadde han kun fått en én-mot-én-situasjon med forsvaret. Så jeg ventet til han lå på offsidegrensa og prøvde å holde den så lenge som mulig så han kunne få ballen høyt, forklarer han.

Selnæs har i likhet med resten av laget vært veldig gode den siste tiden. I dag er han på U21-landslagssamling, men påstår at han ikke tenker ytterligere på om han fortjener å få flere Ullevaal-kamper i høst - utover cupfinalen som han selv presiserer.

- Jeg får bare ta som en bonus, det tenker jeg ikke på. Andre får snakke om det, jeg tror ikke jeg skal snakke om jeg fortjener det, sier han.

- Alltid bra å spille på landslaget, det vil man gjøre. Det er ikke så mye å si, sier midtbanegeneralen om U21-uttaket.

Etter kampen gikk han bananas sammen med resten av spillerne og de mange supporterne på den nordlige kortsiden på Ullevaal.

- Det var sykt deilig, vi prøver å vise hvor glade vi er. Jeg er veldig lettet og glad for at vi klarer å gi en ny seier tilbake. Sinnssykt deilig. Stor forskjell på seier og tap i denne kampen. Ekstra artig når det kommer så mange rosenborgere og støtter oss på bortebane. Da ville det vært kjedelig å sende dem hjem med et nytt tap, sier Selnæs.

Og sikter til det ene tapet mot Mjøndalen Rosenborg-supporterne har lidd seg gjennom siden september.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Vil spille på landslaget» i forumet! Diskutér «- Vil spille på landslaget» i forumet!