Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

Enda én måned igjen for Strandberg
Skrevet av Thomas Myren, 28. februar 2015, 19:01

Stefan Strandberg er naturlig vikar for Holmar Örn Eyjolfsson, men betennelsen i kneet gjør trolig at heller ikke han kan spille før om fire uker.

Også Eyjolfsson mister seriestart (24.02.15)
Strandberg sliter med kneet (21.02.15)


Foto: Thomas Myren
- Det er et spørsmål om når han er tilbake i trening. Det blir også ei vurdering om vi skal hive ham ut på kunstgress før vi går over til gress på La Manga. Det blir kanskje at vi venter, sier Kåre Ingebrigtsen til rbkweb.no.

Strandberg har mistet de siste tre treningskampene, og er altså heller ikke aktuell mot Ranheim på fredag. Trolig mister han også oppgjørene mot Haugesund og Stabæk på La Manga.

- Han må jo trene først. Han må ha ei ukes trening før han kan spille kamp, slår treneren fast.

- Det er dermed bare Reginiussen og Rønning som er friske.

- Jeg kan spille med Jørgen òg. Så jeg er ikke bekymret så langt. Holmar og Stefan er jo heller ikke langt unna, for å si det sånn.

- Men Eyjolfsson mister seriestart?

- Ja, men jeg håper alltid at folk kvikner til fortere.

- Vil det være nok for Strandberg å spille mot Viking og Kristiansund før seriestart?

- Ja, Stefan har holdt på lenge. Han har jo spilt stopper i 30 år snart, så det er ikke noe problem. For oss er det like viktig å få ham i trening. Med to-tre uker trening er han klar.

- Hvordan vurderer du formen til Rønning i øyeblikket?

- Per Verner har ikke vært i bedre form siden i 2008, da jeg hadde ham i Glimt. Så da er Per Verner god. I dag scoret han også mål, og det er det ei stund siden han har gjort.

PS! Alexander Søderlund (kne) mister også seriestart, mens Andreas Helmersen (kne) er ventet tilbake i trening på mandag.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «Enda én måned igjen for Strandberg» i forumet! Diskutér «Enda én måned igjen for Strandberg» i forumet!