Denne artikkelen er hentet fra RBKweb.no.

- Viktigste er hva som er best for Rosenborg
Skrevet av Thomas Myren, 21. juli 2014, 23:03

Kåre Ingebrigtsen åpner for både å fortsette som hovedtrener og bli degradert til hjelpetrener - om Rosenborg ønsker å beholde ham etter sesongen.

- Har veldig tydelig offensivt mønster


Foto: Thomas Myren
- Da du ble hjelpetrener i 2007 var du stolt. Hva føler du nå?

- Det er litt det samme. Jeg er stolt og ydmyk i forhold til å være trener i Rosenborg. Jeg vet at det er en stor og tøff jobb, men vi er et veldig godt trenerteam, som skal utnytte hverandre. Vi skal jobbe knallhardt hver dag sammen med spillerne for å få et bedre Rosenborg-lag, svarer den nye trenervikaren til rbkweb.no.

- Er du en bedre trener nå enn da?

- Dæken, det håper jeg! Jeg har langt mer erfaring, og har lært mye underveis. Jeg har fortsatt en god del å lære, men jeg er en trener som ønsker å utvikle meg hele veien. Jeg håper og tror at spillerne i Rosenborg vil være med på å utvikle meg, og så håper jeg at jeg kan være med på å utvikle dem.

- Artig og angrepsvillig fotball skal prege Rosenborg også med deg som trener?

- Ja, jeg håper at vi skal bli et angrepsvillig lag. Men det lønner seg alltid å angripe med hodet på rett plass - og ikke under arma. Så det er en balanse, men vi ønsker å angripe.

- Vil du spille med én eller to sentrale midtbanespillere?

- Jeg tenker ikke så fryktelig mye på det, men i ulike kamper vil det være behov for én eller to sentralt. Jeg tror en variasjon vil være der. Det kan endre seg fra kamp til kamp og fra motstander til motstander.

- Hva tenker du om kampene denne uka - tryggest å fortsette med to sentralt?

- Nå skal jeg analysere det irske laget. Finner vi at det er lurest å spille med to indreløpere, så spiller vi med to indreløpere i stedet.

- Hva tenker du om oppgaven som venter i Sligo?

- Det er såre enkelt: Vi må vinne med to mål. Da er det gitt på forhånd hva vi skal gjøre.

- Og så venter Molde på tampen av skjebneuka.

- Det er en fantastisk plass å dra. Det er ei fin utfordring for oss. Der får vi matchet oss mot et bra lag. På vårt beste er vi fullt kapable til å slå alle. Det har vi stor tro på.

- RBK slutter nå å stenge siste trening før kamp.

- Jeg og Erik var enige fra første sekund om at treningene våre er åpne. Vi ønsker å ha folk der, at det skal være litt liv rundt Rosenborg. Det er en samlingsplass, og det skaper interesse rundt klubben. Det er viktig for oss å ta godt vare på de som kommer. Det er sånn Rosenborg skal være.

- Hva skal til for at du sjøl ønsker å fortsette i Rosenborg i 2015 og utover?

- Det er at jeg ser at vi utvikler oss i riktig retning som lag og som klubb. Vi ønsker jo alle at Rosenborg skal framstå enda sterkere som en av de ledende klubbene i Norge. Vi har vært litt nede i en periode, men nå ønsker vi oss tilbake dit.

- Er både jobb som hovedtrener og som hjelpetrener aktuelt for deg kommende år?

- Det har jeg ikke tatt noen stilling til. Alt blir en konstellasjon i forhold til hva som er best for klubben. Nå er jeg hovedtrener og kjører ut året. Så får vi diskutere hva som kan gjøre Rosenborg bedre, og så går vi for det. Om jeg er med eller ikke, er ikke det viktigste. Det viktigste er hva som er det beste for Rosenborg.


Utskriftsvennlig versjon Utskriftsvennlig versjon | Diskutér «- Viktigste er hva som er best for Rosenborg» i forumet! Diskutér «- Viktigste er hva som er best for Rosenborg» i forumet!