English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Spillervurderinger 2012

 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
SunsetSalami
Legende


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 11014

PostPosted: 07.12.2012 00:14    Post subject: Spillervurderinger 2012 Reply with quote

Karakterkrav: 10 TL-kamper

Ørlund 6 En ok keeper som ikke akkurat er moderne eller gøy, men er vel en av ligaens beste. Veldig bra på streken, sterk 1v1.
Lund Hansen Stått bra når han har fått sjansen stort sett. Ingen superkeeper, men i følge meg hakket over Ørlund.

Gamboa 7 Kjempesignering. Hurtig, energisk, noe uskolert defensivt og teknisk ennå.
Høiland 5 Helt grei å ha på benken, har fungert helt greit som backup. God defensivt.
Verner 6 En helt grei midtstopper som også er fin å ha i stallen. Gjør jobben.
Strandberg 7 Overrasket positivt med vinnervilje og stabilt godt spill.
Reginiussen 7 Kommet inn som en liten "Ã¥penbaring".
Biffen 7 Gjorde en god innsats før han forlot oss.
Dorsin 6 Tatt tak i år og har vist stor innsats selv om kvaliteten hans er begrenset. Vært en god kaptein etter rapportene.
Ankersen 5 Synes ikke han var så dårlig som mange skal ha det til. Frisk offensivt, hurtig, men veldig uferdig, spesielt defensivt.

Dockal 7 Avgjørende store deler. Skuffet meg stort mot høsten.
Mix 6 Kommet inn og gjort en fin jobb. Bedre i starten enn mot høsten dog.
Selnæs 5 Veldig fin sesongstart, ble syk og sliten og har slitt litt mot slutten.
Svensson 5 Noe skuffende av han. Noen greie kamper sentralt, men ser ikke at han skal bli en spiller som bærer dette laget.
Fredheim Holm 6 Overrasket positivt, lite skadet, levert en del målgivende, teknisk dyktig. Mangler guts og målfarlighet. Grei stallspiller.
Henriksen 7 Man vet ikke hva man har før man mister det.
Issah 6 Vært helt på det jevne, statistikken på sin side har han i det minste.
Midtsjø Fikk spille litt, var frisk, fikk dermed ikke spille. Kjempepotensiale.

Chibuike 4 Svak sesong. Noen gode prestasjoner, utrolig gode tekniske forutsetninger, men blitt mange feilvalg og dårlige kamper. Skadetrøbbel og lite tilitt.
Tarik 4 Scoret noen i Europaligaen, men 0 mål og 0 assist på tosifret kamper som hengespiss i Tippeligaen, er meget kritikkverdig. Skuffet meg.
Prica 4 Vært sur, lei, småskadd og kjip. Scoret noen mål dog. Tråkig sesong.
Iversen 3 Noen øyeblikk av genialitet, men stort sett utrent og smålubben.

JJ 2 Fått ekstremt lite ut av laget. Null samhandling, svak treningskvalitet, dødskjedelig i media. Virker som en fin fyr sånn privat.
Back to top
View user's profile Send private message
Thulian
Veteran


Joined: 17 Aug 2012
Posts: 2233
Location: Oslo

PostPosted: 07.12.2012 00:37    Post subject: Reply with quote

Ørlund - 6 - Relativt grei sesong av Ørlund tross alt. Ja han har sine tabber, men det har alle keepere. Han har også hatt en brukbar redningsprosent.
Lunna - 7 - Har virket som den beste keeperen i RBK akkurat nå.
Bør etter min mening få sjangsen som førstekeeper neste år.

Gamboa - 8 - har virkelig vist at han på sikt kan bli en back i skikkelig europaklasse. Har noen små ulumskheter defensivt til tider, men du verden for en innsats, fart. Sommerens signering for meg.
Høiland - 5 - Grei sesong som backup, og kan gjerne fungere som det neste år også.
Verner - 5 - Gjør tidvis feil som setter grå hår i hodet på meg. PVR, dribbling på egen banehalvdel gjør du lurt i å slutte med om du skal være i RBK neste år!!!
Strandberg - 6 - Har samme vinnerskallen som Demidov hadde, og jeg tror han kommer til å bli enda bedre til neste år. Forhåpentligvis skadefri også da.
Reginiussen - 7 - Viser fra dag 1 at han har kvalitet, og er en meget god signering. Vært litt smårusk i det siste, men får skylde på skadeproblemer, og er bankers neste år.
Larsen - 7 - Solid som få, et tap for klubben at han dro.
Dorsin - 6 - Tidvis svært god og høy innsats. Blir litt for gjennomskuelig på europeisk nivå. Men klart kapteinsvalg 2013.
Ankersen - 5 - Stort potensiale, desverre utenomsportslige/familiære grunner som gjør at han returnerte til Danmark. Kanskje like greit når Gamboa kom?

Dockal - 7 - Har en svært god sesong, helt til senhøsten kommer. Da faller han nærmest sammen, men tross alt særdeles viktig for laget i sommer/høst med tanke på EL.
Mix - 7 - Nok en som har dabbet litt av utover senhøsten, men tross alt en åpenbaring når han kom inn i laget. Tror nok ikke han signerer for RBK neste år, og det er greit så lenge Sakor kommer.
Selnæs - 6 - Viser tidvis at han har et høyt potensiale, og glem ikke at guttungen blir 19 først neste sommer. Klart satsningsområde!
Svensson - 6 - Tar mye på innsats tidlig i sesongen, og skal ha kred for det. Faller av også han på slutten. Fyller 20 neste år, og bør da markere seg mer på laget for framtidig karriere i svart og hvit.
Midtsjø - Hadde vel ikke nok kamper? Men tar han med allikevel. Var for meg et særdeles friskt pust, og nok en spiller med stort potensiale. Nok en spiller som må ta steget inn på laget neste sesong om han skal bli værende.
F. Holm - 5 - Enkelte kamper (omganger..) så er han virkelig på hugget og spiller kanon. Men så kommer de dårlige periodene, og jeg sitter med følelsen av at han virkelig må opp flere hakk om han skal bli værende i klubben. DOG har han nok lidd under JJ, han som flere andre.

Chibuike - 3 - Elendig sesong! Offside må han snarest lære seg hva er, samt å rett og slett få bedre fotballforståelse for sine medspillere og posisjoner mm.
Tarik - 5 - Friskt pust når han kom, brakte med seg ståpå-vilje og takk for det! En av de som har lidd mest under JJs planløse angrepsspill. Med en god toppspiss neste år vil Tarik blomstre!
Prica - 4 - Scorer tross alt en del mål til tross av skader og ymse andre grunner. Blir veldig alene tidvis, igjen pga JJ..., og ender med en helt middels sesong tross i målene. MEN takk for alt Prica, synes tross alt du har levert bra i RBK drakta disse årene!
Iversen - 4 - Så ham i et par kampen pre-season og var sikker på at han kom til å virkelig få kritikerne til å holde kjeft. Dabber av tidlig i sesongen, og selv med små glimt av det talentet vi en gang elsket, så er det tross alt en middels sesong.
Henriksen - 7 - Er en av de som har vært svært lite kritisk til Henriksen, og som synes at han langtifra har fått den kred'en han fortjener. Gjorde manns jobb i begynnelsen av sesongen med vanskelige arbeidsforhold der han blir flyttet rundt etter JJs sin mangel på plan. Løper utrettelig og har guts. Tap for klubben.
Issah - 7 - Har for meg vært en god spiller i år, han har vært tålmodig og tatt de sjangsene han har fått. Gjør feil valg innimellom som alle andre, men som nevnt i posten ovenfor, han har vært en medvirkende årsak til de kampene RBK faktisk har vært gode bakover på banen.
_________________
Fremad, menn av Nidaros! Til Europa!
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address MSN Messenger
Sylta
Veteran


Joined: 23 Mar 2010
Posts: 1406
Location: Trondheim

PostPosted: 07.12.2012 05:05    Post subject: Reply with quote

Örlund - 6 - Presterer for så vidt ganske greit, men er en svært passiv keeper. Da er det utilgivelig med tabbene mot Viking og Brann.
Lunna - 6 - Har muligens prestert hakket over Örlund, men over et svært kort tidsintervall.

Gamboa - 8 - Han har sine ulumskheter defensivt, men sjeldent noe han ikke klarer å kompensere for med hjelp av farten. Slipper lite til på siden sin, og evner å bidra offensivt samtidig.
Jim Larsen - 8 - Vår beste spiller i år. Ekstremt viktig på offensiv og defensiv dødball. Laget hadde stålkontroll defensivt når Larsen spilte, men savnet etter han var klart i de periodene han var ute med skade. Best eksemplifisert med Aalesund-kampen, der man hadde full kontroll defensivt til Larsen gikk av banen. Resultat: To innslupne mål på dødball.
Reginiussen - 7 - Viktig erstatter for Larsen. Har farten som kreves når laget står høyt. Noe rufsete etter at ryggproblemene viste seg.
Strandberg - 6 - Gjør en helt habil jobb i forsvaret, tross mange forskjellige partnere.
Dorsin - 6 - Fortsetter å slippe kantspillerne til innlegg altfor lett, men kompenserer ved å gi absolutt alt i laget. Bidrar også en del i motstanderens felt, selv om de offensive bidragene i åpent spill er temmelig få
Høiland - 5 - Gjør en god jobb defensivt, men er fraværende offensivt.
Rønning - 5 - Presterer godt så lenge noen kan kompensere for hans manglende fart.
Ankersen - 4 - Tidvis en katastrofe defensivt, uten å vise noe mer enn potensial offensivt.
Wangberg - 4 - Treg og upresis.

Dockal - 7 - Svært viktig på dødballer og ute i europa. Slurvete defensivt, og tapte seg en del mot slutten
DFH - 7 - Stort sett god offensivt, men forsvinner for lett ut av kamper.
Mix - 6 - Flink til å kontrollere kamper når motstanderen ikke er veldig interessert i å holde på ballen, men midtbanen blir fortsatt overkjørt når man møter aggressive lag.
Henriksen - 5 - Passet ikke inn på midtbanen i det hele tatt, og dess mer han prøvde, dess dårligere gikk det. Bedre som hengende spiss, uten at han var ideell i den posisjonen heller.
Issah - 5 - Dårlig start på sesongen. Har etter det stort sett spilt bra når han har fått sjansen, noe som ikke akkurat har vært ofte. Taper sjeldent med han på banen.
Svensson - 4 - Elendig på venstrekant. God sentralt, men midtbanen blir fortsatt overspilt.
Selnæs - 4 - Var god i starten, men bare glimtvis god etter sykdommen, da svakhetene hans ble klarere og klarere.

Prica - 5 - Ikke en god sesong. Mye inn og ut av laget, og kom dårlig i gang. Virket tung og demotivert. Skårer til slutt et ok antall mål mtp. antall minutter spilt, men bommer på litt for mange store muligheter.
Iversen - 4 - Startet bra, men endte opp i elendig fysisk forfatning. Bommet i tillegg på to viktige straffespark mot AaFK og VIF.
Tarik - 4 - Spiller sjeldent dårlig, er ofte involvert, og jobber godt hjemover når det ikke lykkes fremover. 0 målpoeng er for dårlig for en angrepsspiller i løpet av en halv sesong. Får vel en assist på fantasy som følge av at han ble felt mot Sogndal.
Chibuike - 4 - Dårlig kjemi med medspillere og dårlige bevegelser som spiss. Er stort sett flink med ballen i beina, både feilvendt og rettvendt. Frustrerende å se på når han ikke har dagen, spesielt når han soper rundt i offside som spiss.

JJ - 3 - Så greit ut resultatmessig før kampen mot Brann. Plutselig tapte laget fire kamper mot slutten av sesongen, og man fikk mye mer å utsette på han enn manglende samhandling. Ingen pinlige resultater i Europa, men samtidig ingen overbevisende resultater.
Back to top
View user's profile Send private message
pingvin
Veteran


Joined: 16 Jan 2007
Posts: 3876

PostPosted: 07.12.2012 07:53    Post subject: Reply with quote

Ørlund 5 Stort sett en bra keeper, men gjør noen helt hårreisende blundere. Litt for defensiv keeper etter mitt skjønn.

Lund Hansen 5 Stått bra når han har fått sjansen.

Gamboa 8 Kjempesignering. Stoler i enkelte situasjoner for mye på farten sin. Slett i markeringsspillet. Fantastisk offensivt.

Høiland 5 Helt grei å ha på benken, har fungert helt greit som backup. God defensivt.

Verner 6 En helt grei midtstopper som også er fin å ha i stallen. Gjør jobben. Levert godt over pari i år.

Strandberg 6 Lar meg ikke helt blende, men har vært solid.

Reginiussen 8 Sjefen bak der. Like viktig som Hangeland er for landslaget.

Biffen 7 Gjorde en god innsats før han forlot oss.

Dorsin 5 Tatt tak i år og har vist stor innsats selv om kvaliteten hans er begrenset. Innsats ikke nok for meg. Er på nedadgående kurve. Lar alt for lett motstander komme til innlegg(senest i går på målet).

Ankersen 3 Foruten et flott langskudd, så bidro han med defensive kvaliteter på linje med Lustig.

Dockal 7 Vårsesong til 10, høstsesong til 3.

Mix 7 Kommet inn og gjort en fin jobb. Bedre i starten enn mot høsten dog. Vist seg som den spielführeren vi trenger.

Selnæs 5 Veldig fin sesongstart, mangler tempo. God pasningsfot, lite annet.

Svensson 4 Forsvarer ikke fast plass hos et lag med ambisjoner. Lider under og måtte spille med toer sentralt.

Fredheim Holm 6 Overrasket positivt, lite skadet, levert en del målgivende, teknisk dyktig. Mangler guts og målfarlighet. Grei stallspiller.

Henriksen 7 Man vet ikke hva man har før man mister det.

Issah 6 God defensivt, mangler en del i pasningsspillet. Kan i likhet med resten ha vanskeligheter når man ikke vet hvor medspillere løper/skal løpe.

Midtsjø Tynt grunnlag.

Chibuike 3 Svak gjennom hele sesongen. Målet mot Rapid trekker opp fra 2´er.

Tarik 4 Scoret noen i Europaligaen, men 0 mål og 0 assist på tosifret kamper som hengespiss i Tippeligaen, er meget kritikkverdig. Meget god jobbing for laget. Skuffet meg.

Prica 4 Vært sur, lei, småskadd og kjip. Scoret noen mål dog. Tråkig sesong.

Iversen 3 Noen øyeblikk av genialitet, men stort sett utrent og smålubben.

JJ 1 Fått lite ut av mannskapet. Gjør horrible valg under kamp. Evner ikke å snu kampbilde med bytter, eneste unntaket er mot Rapid hjemme.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Forumsjef


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 11618
Location: Rett ved regnbuens ende

PostPosted: 07.12.2012 08:52    Post subject: Reply with quote

Stort sett enig med knerten, noe børsen gjenspeiler, men enkelte justeringer er gjort (seriøst, Örlund to hakk bedre enn Prica? Gi meg en knekk). Spillere med lite spilletid er ikke tatt med.

Zaphod-børsen 2012:

Örlund 4 - En ok TL-keeper som ikke akkurat er moderne eller gøy. Dårlig i feltet, dårlig med ballen i beina, middels på streken og god en mot en - men alt for mange uprovoserte feil, både små og gigantiske. Stor Hoftiz-blemme å forlenge.

Gamboa 8 - Kjempesignering. Lynhurtig, energisk, og løpsvillig. Lagets mest verdifulle spiller, og blir bare bedre når en trener klarer å sette ferdighetene i system.

Høiland 6 - Helt grei å ha på benken, har fungert helt greit som backup.

Verner 6 - En helt grei midtstopper som også er fin å ha i stallen. Gjør jobben.

Strandberg 7 - Overrasket positivt med vinnervilje og stabilt godt spill. Dessverre laget av porselen.

Reginiussen 8 - Kommet inn som en liten "åpenbaring". Høyest prestasjonssnitt av samtlige, og gir oss viktig fart i bakre firer.

Biffen 7 - Gjorde en god innsats før han forlot oss. Målfarlig til tusen.

Dorsin 6 - Tatt tak i år og har vist stor innsats selv om kvaliteten hans er begrenset. Vært en god kaptein etter rapportene, men kjefter på seg ALT for mange gule kort.

Ankersen 5 - Synes ikke han var så dårlig som mange skal ha det til. Frisk offensivt, hurtig, men veldig uferdig, spesielt defensivt.

Dockal SB 8 - Avgjørende store deler av sesongen, og holdt laget flytende nærmest alene mellom april og august. Dårligere når spillestilen blir mer ekstrem mot høsten. Nøkkelspiller selv på dårlige dager, og hever alltid laget.

Mix 6 - Kommet inn og gjort en fin jobb. Bedre i starten enn mot høsten dog.

Selnæs 5 - Veldig fin sesongstart, ble syk og sliten og har slitt litt mot slutten, men en lovende debutsesong.

Svensson 6 - Noen greie kamper sentralt, men ser ikke at han skal bli en spiller som bærer dette laget. Mye spilletid.

Fredheim Holm 6 - Overrasket positivt, lite skadet, levert en del målgivende, teknisk dyktig. Mangler guts og målfarlighet. Grei stallspiller.

Henriksen 7 - Man vet ikke hva man har før man mister det.

Issah 6 - Vært helt på det jevne, statistikken på sin side har han i det minste. Alt for lite benyttet av et lag som hadde trengt hans spillertype.

Chibuike 4 - Svak sesong. Noen gode prestasjoner, utrolig gode tekniske forutsetninger, men blitt mange feilvalg og dårlige kamper. Skadetrøbbel og lite tillit.

Tarik 5 - Bidrar godt i gjenvinningsfasen av den kjipe fotballen vår, men faller litt igjennom som "kreativ" spiller i et ikke-bunnlag.

Prica 6 - Vært sur, lei, småskadd og kjip på hverdagene, men skarpere utover i sesongen. Scoret noen mål dog, og ble toppscorer i serien for oss.

Iversen 3 - Noen øyeblikk av genialitet, men stort sett utrent og smålubben.

JJ 1 - Det mest irriterende jeg har opplevd i RBK-sammenheng, som et utslett. Ingen framgang, ingen selvinnsikt, ingen stolthet. Virker som en skikkelig kjip sjef.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb