English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2024
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 STATISTIKK
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Strategi for spillerkjøp
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 114, 115, 116  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Nordlys
Rutinert


Joined: 03 Feb 2017
Posts: 984

PostPosted: 31.08.2017 15:06    Post subject: Reply with quote

Stig slår meg ikke som noen spesielt dyktig speider. Virker som han i all hovedsak baserer vurderingene og anbefalingene sine på hva han selv liker, og ikke på hva klubben han jobber for trenger. Her hadde Mesfin en mye bedre forståelse for hvordan en klubb bør signere spillere.

At norske klubber er voldsomt i bakleksa (ikke RBK) ift. speidere er jeg dog helt enig med ham i (selv om han perdonlig er en dårlig ambassadør for yrket). Dette er storbusiness sør for Skagerak, og det er det en grunn til. Kjøper også argumentet hans ift. verdien av en speider som kan takke nei til kjøp/lønninger. Et bomkjøp mindre, så har du faktisk tjent inn en eller to speiderlønninger. Men å ha speidere bare for å ha speidere er meningsløst. Det må være en klar fellesoppfatning mellom speider og klubb ift. hva man ser etter. Alt annet er bortkastede penger... I grunnen synd at de speiderne som har hatt oppdrag i Norge stort sett har vært for dårlige, for oppsiden ved en god match mellom speider og klubb er stor.
Back to top
View user's profile Send private message
robbie
Veteran


Joined: 19 Mar 2007
Posts: 6249
Location: Skottland

PostPosted: 31.08.2017 18:25    Post subject: Reply with quote

Hedon wrote:
Konan Ya ble kåret til Afrikansk CLs beste spiller året før. Han var en etablert toppspiller. Forsåvidt imponerende at vi klarte å signere han, men det har ikke mye med Stig sine speiderferdigheter å gjøre.

Litt samme med Sapara, som var kaptein og nøkkelspiller på laget som vant The Double i Slovakia. Det er ærlig talt spillere vi er programforpliktet til å kartlegge, enten vi har 0 eller 10 speidere.


Hadde noen gitt meg en million i året for å reise på heisatur til Afrika, skulle jeg også gitt rapporter om at afrikamesterskapets beste spiller bør være interessant for Rosenborg.

Det er ikke et bevis på at Torbjørnsen har et magisk øye for gode spillere. Det viser fram en gründertype som har gjort en god jobb i få Rosenborg til å interessere seg for ekstrakontinental fotball, men som utover det ikke har mere peiling på fotball en den jevne RBKweb-bruker.
Back to top
View user's profile Send private message
oxbailla
Veteran


Joined: 26 Apr 2005
Posts: 1119
Location: Trondheim

PostPosted: 07.09.2017 11:25    Post subject: Reply with quote

Vet ikke om det har vært nevnt i en annen tråd, men i denne artikkelen fra danske BT står det at Mike Jensens far - gammel Brøndbylegende - fungerer som speider for Rosenborg i det danske markedet:
https://www.bt.dk/fodbold...saa-selvom
Back to top
View user's profile Send private message
robbie
Veteran


Joined: 19 Mar 2007
Posts: 6249
Location: Skottland

PostPosted: 07.09.2017 11:30    Post subject: Reply with quote

Veldig interessant!
Back to top
View user's profile Send private message
oyvindh
Rutinert


Joined: 26 Jul 2004
Posts: 734
Location: Barteland

PostPosted: 09.09.2017 10:56    Post subject: Reply with quote

Hva står det her?

Nå åpner RBK for å endre talentjakten (adressa+)
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 15253
Location: Askim

PostPosted: 09.09.2017 12:55    Post subject: Reply with quote

Utdrag:

– Det er Trøndelag som er primærområdet for vårt arbeid, men det er klart – vi tenker på om det blir for magert når A-laget ligger på et så høyt nivå som nå. Det kan være en relevant diskusjon om utvalget av talenter godt nok, sier Tore Grønning.

Selv om Grønning er fornøyd med jobben som er gjort på akademiet i hans tid som leder, innrømmer han det er punkter hvor jobben ikke er gjort godt nok.

– På en del områder ligger vi langt bak en del sammenlignbare miljø internasjonalt, og det ønsker vi å gjøre noe med. Rekrutteringspolitikken vår er under lupen. Vi ser at vi har vært for lite flinke til å hjelpe akademikandidater individuelt over litt tid før de har blir valgt ut, sier han.

– Jeg tror at vi er enige om at det er veldig ok å få en spiller fra Trøndelag, gjerne gjennom systemet vi har selv, til å komme opp i a-stallen og etter hvert være god nok til å spille. Men utlån er nok også en del av denne pyramiden. Det kan være trøndere, RBK-spillere, som på ulike vis til slutt lander på A-laget til Rosenborg – men at de ikke kommer direkte fra akademiet. Så får vi være flinke og våkne på de spillerne som er ute i andre klubber, for å eventuelt føre dem tilbake. Vi har definert dette som en del av utviklingsstigen – at utlån er et virkemiddel på veien.


Tolker det blant annet som at det kan bli flere Botheim-saker.
_________________
Embrace science - resist ignorance
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 01.12.2017 22:59    Post subject: Reply with quote

Mike Jensens far skal dekke det danske markedet for trønderne som en del av speiderapparatet.

Det bekrefter nå Rosenborgs sportssjef Stig Inge Bjørnebye overfor Nettavisen.

- Vi jobber systematisk med å utvikle nettverket vårt innen scouting. Henrik Jensen er i vårt nettverk på en liten prosjektstilling. Først og fremst har han kompetanse og god oversikt over det danske markedet da han har, og har hatt, roller som dekker våre behov. Henrik jobber tett med Hallvar Thoresen, skriver Bjørnebye i en epost til Nettavisen.

(...)

Han bekrefter at klubben har flere enn Hallvar Thoresen og Henrik Jensen på oppdragslisten, men vil ikke utdype noe mer.

- Nei, vi har ikke behov for å gå ut med hvilke nettverk vi benytter.

Les mer: Henrik Jensen er ansatt som speider i Rosenborg
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
SportsAnalytics
Junior


Joined: 14 Mar 2017
Posts: 8

PostPosted: 07.12.2017 20:56    Post subject: Reply with quote

Ny masteroppgave tilgjengelig online hvis noen er interesserte. Fortsatt i samarbeid med RBK og spesielt Hugo Pereira. https://brage.bibsys.no/x...sAllowed=y

Konstruktiv kritikk velkommen.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 27.01.2018 12:14    Post subject: Reply with quote

– Hallvar (Thoresen) er vår sjefspeider, så har vi også engasjert Henrik Jensen i en mindre stilling. Det er de to speiderne klubben har, sier Kåre Ingebrigtsen til Adresseavisen.

RBK-treneren bekrefter at pappa Jensen var sentral da RBKs nye danske, 19-årige Malte Amundsen, ble hentet fra 1. divisjonsklubben Köge tidligere denne uka.

Jensen (58) har bred fotballbakgrunn, både som spiller og hovedtrener i blant annet Brøndby, hvor også sønnen Mike spilte før han kom til RBK. Senior har også trent Køge, AB og Boldklubben Frem, og er i dag fotballutvikler i akademiet til klubben B93 – i tillegg til å speide spillere for RBK.

Les mer: Var sentral da Bruttern kjøpte ny danske: Slik er Mike Jensen-farens rolle i RBK
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 29.01.2018 20:41    Post subject: Reply with quote

– Vi må ha flere tanker i hodet samtidig når vi henter spillere. Vi skal definitivt prioritere trøndere når de er gode nok, samtidig som vi leter etter store talenter utenfra. Dette gjør vi jo på grunn av de spillernes potensial, sier Ingebrigtsen til Adresseavisen – og legger til:

– Når vi henter utenfra, er det også nyttig med tanke på å få erfaring rundt det internasjonale nivået, sett opp mot ungdomssatsingen vi selv gjør i klubben.

(...)

– Vi var nødt til å hente dem nå. Hadde vi ventet i to år til, ville vi ikke ha fått dem hit. Vi er helt nødt til å se potensialet i spillerne tidlig, og være det neste steget for dem i karrièrestigen. Det finnes klubber over oss i fotballhierarkiet, også, sier han, som tidligere har uttalt at man ikke «torde» sitte vente lenger med Besim Serbecic, en mann RBK følte at større klubber var interessert i allerede.

– De utenlandske talentene som er her nå er kjempegode spillere, men i en alder hvor de samtidig kan utvikle seg videre i RBK. Nå har de vært her noen dager, og klart seg fint. Samtidig er det er litt godt å se at tempoet under øktene våre er såpass høyt, at det kan «gå fort» for utenlandske spillere på RBK-trening, også, sier Bruttern.

Les mer: Hentet tre utenlandske tenåringer: Slik forklarer Bruttern RBKs kjøpspolitikk
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 31.01.2018 19:25    Post subject: Reply with quote

Løfaldli:

Rosenborgs overordnede målsetting er spill i Europa hvert år. Skal vi ta dem på alvor, kan vi ikke kreve x antall trønderske spillere på laget. Vi må godta at klubben ser over hele verden etter nye talenter. Det vi kan kreve er at RBK bruker en stor del av sine ressurser og satser hardt på å få frem lokale spillere, for å legge best mulig til rette for at trønderske unggutter kan slå til.

(...)

Hvis Rosenborg tenker for snevert og kun ser innenfor egen landsdel og egne landegrenser, vil det gå utover kvaliteten på laget. Om det er bosniske Besim Serbecic, danske Malte Amundsen eller en trøndersk unggutt som blir videresolgt for 100 millioner kroner, er uviktig. Hvis potensialet i en dansk 18-åring er større enn i en 18-åring fra Byåsen, kan det forsvares at Rosenborg handler dansk.

(...)

Parallelt med satsingen på eget akademi må RBK se utover egne landegrenser om de skal henge med på den karusellen internasjonal fotball er blitt, hvor spillerlogistikk er en stadig viktigere suksessfaktor.

Hovedårsaken til utviklingen er Bosman-dommen fra 1995, som flyttet makten over fra klubbene til spillerne selv. Den satte fart i den markedsstyrte utviklingen vi nå ser resultatet av. Storklubbene kommer tidlig på banen og snappet eksempelvis Dennis Johnsen lenge før han var blitt stjerne i Norge.

Denne utviklingen har økt og det vil bare fortsette.

Les mer: Vi kan ikke forvente et RBK-lag med trøndere
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
nieuwlaat
Veteran


Joined: 13 Jul 2007
Posts: 2586

PostPosted: 31.01.2018 23:06    Post subject: Reply with quote

Det rindalingen kaller en "episode på sensommeren i fjor" er ingenting annet enn et opplagt forsøk fra hollenderne på å snakke ned prisen på Midtsjø. Merkelig å bruke et helt avsnitt på det, da det ikke beviser noe som helst.
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 01.02.2018 19:22    Post subject: Reply with quote

Tenkte på det samme, men gadd ikke nevne det. Rimelig spesielt at Løfaldli tilsynelatende mener at Alkmaar-sportssjefens vurdering av Sørloth i Groningen skremte bort RBK.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 08.02.2018 19:16    Post subject: Reply with quote

– I større ligaer legges det definitivt merke til at Bendtner fikk tilbake spillegleden og formen i Rosenborg. Vi får langt flere henvendelser på det enn i fjor, sier Ingebrigtsen.

Med det mener RBK-treneren spillere som har prestert på et høyt nivå i karrieren, men som av ulike grunner kan ha mistet litt av «piffen». Nå har langt flere spillere og agenter øynene på Rosenborg som et mulig sted å finne tilbake til godt nivå.

– Definitivt gjør dette det mer attraktivt å gå til oss nå.

Les mer: Denne Bendtner-effekten påvirker Rosenborgs overgangsstrategi
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
kris0stby
Veteran


Joined: 08 Dec 2008
Posts: 1562

PostPosted: 08.02.2018 19:33    Post subject: Reply with quote

Farlig. Jeg mener, det er bra at vi er attraktive for kvalitetsspillere, og det er økonomisk bra at slike spillere skaper fans utenfor landegrensene, men det er viktig at vi ikke blir et pensjonistlag. Trur Kåre og gjengen er bevisste tho, så det ikke skal bli et problem.
Back to top
View user's profile Send private message
Macha
Veteran


Joined: 06 Nov 2008
Posts: 5460

PostPosted: 08.02.2018 19:37    Post subject: Reply with quote

Liten fare for at vi skal bli noe pensjonistlag når du ser laget nå. Foruten Søder er det kun konfirmanter inn i dette vinduet også.
Back to top
View user's profile Send private message
RBKSandvika
Veteran


Joined: 25 May 2004
Posts: 3902
Location: Oslo

PostPosted: 09.02.2018 09:47    Post subject: Reply with quote

Herlig utvikling.
Er jo ikke som vi er forpliktet til å ta inn 20 gamlinger bare fordi vi forespørres.

Stoler på at SIB og KI kommer til å screene massene og plukke 1-2 som kan finne igjen gnisten per sesong. Dette vil bidra til bredde, omdømme og forhåpentligvis også heve førstetellevern og generere litt ekstra cash
Back to top
View user's profile Send private message
kevinpieter
Veteran


Joined: 12 Nov 2007
Posts: 1402

PostPosted: 09.02.2018 11:34    Post subject: Reply with quote

Vi har helt klart hatt mer suksess med å hente de som har mistet lengselen etter livet, enn de som har den.
_________________
My meaning is bad, but my grammar is good.
Back to top
View user's profile Send private message
larsarus
Legende


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 10752
Location: Trolla

PostPosted: 09.02.2018 12:16    Post subject: Reply with quote

"På en skala fra Alas til Bendtner, hvor vil du si at du ligger når det gjelder lengsel etter livet og fotballen?"
Back to top
View user's profile Send private message
2mas
Sjef


Joined: 06 Sep 2002
Posts: 59313
Location: Trondhjem

PostPosted: 28.03.2018 20:54    Post subject: Reply with quote

Fædrelandsvennen:

'


Patrick Mörk har stått bak mange av de største overgangene i Sverige. Han har jobbet med store navn som Michael Essien (tidligere Chelsea), Sulley Muntari (Inter, Milan) og Asamoah Gyan (Sunderland). Han operer mye i Vest-Afrika, spesielt i Sierra Leone og Ghana.

- Jeg har hatt en veldig bra relasjon til Tor-Kristian Karlsen i mange år, sier Patrick Mörk til Fædrelandsvennen.

- Han er en av de mest skikkelige sportssjefene i Skandinavia. Han vet hvordan jeg jobber. Om jeg ringer til Rosenborg eller Vålerenga er jeg bare en agent i rekken. Men jeg og Tor-Kristian stoler på hverandre. Det betyr mye. Man vil heller selge spillere til en klubb man stoler på, sier Mörk.

- Det handler vel også like mye om at Start i disse tilfellene kunne betale mer enn de konkurrerende klubbene?

- Nei, ikke nødvendigvis. Når det gjelder disse så var det ikke slik. Jeg prøver alltid å gå etter følelsen på hvor spillerne har best mulighet til å prestere. Det fantes andre klubber som kunne betalt mer, og det var blant annet ganske oppsiktsvekkende i Sverige at Kevin Kabran valgte Start, sier Mörk.

Han mener man kan komme langt med gode kontakter i fotballverden.

- Hemmeligheten bak å finne gode fotballspillere er kontakter. Man kan reise rundt i Afrika i flere uker og se kamper, men det hjelper lite hvis man ikke har rett personer på rett plass. Derfor samarbeider jeg med El-Eter-brødrene, for jeg ser på dem som de beste i Ghana til å finne talenter, sier Mörk.

To ganger denne vinteren har Omar El-Eter vært i Kristiansand. Agenten driver ProBall Management, hvor Isaac Twum og Afeez Aremu er en del av stallen. Byrået samarbeider med Patrick Mörk og hans folk.

Omar El-Eter står også oppført som styreformann i den ghanesiske klubben Inter Allies. Der er hans bror, Rabeh, direktør. Det er samme klubb som solgte Twum og Aremu til Start. Sistnevnte kom til Inter Allies kun uker før han signerte for Start. Da ble han hentet fra det nigerianske fotballakademiet Westerlo Footbal Academy, etter å ha vært på utlån i Akwa United.

Fædrelandsvennen har i flere dager forsøkt å få til et intervju med Omar El-Eter, men han har ikke besvart våre henvendelser.

Tor-Kristian Karlsen, sportslig leder er ikke i tvil om at et godt nettverk var avgjørende for at de spillerne Start har hentet havnet akkurat der.

- Det som kommer i første rekke er selvsagt spillertypen, om spilleren har de egenskapene og ferdighetene som passer til den fotballen vil ønsker å spille. Når dét er kartlagt, handler det om å skaffe seg et bilde av de økonomiske betingelsene, altså om spilleren i det hele tatt er interessert - og tilgjengelig innenfor de rammene som vi opererer med. Og rundt dét arbeidet er det selvsagt nyttig å ha et effektivt nettverk, sier Tor-Kristian Karlsen til Fædrelandsvennen.

Han forteller om prosessen som førte til at Start fikk hentet Isaac Twum og Afeez Aremu fra WAFU Cup i Ghana:

- Det var forbløffende få speidere der. Av norsk tilhørighet var det kun Mick Priest fra oss, samt Stig Torbjørnsen som representerte Norrköping. Med den økonomiske situasjonen som regjerer i norsk fotball og de begrensninger på lønn vi har i forhold til andre europeiske land, har man imidlertid lite annet valg enn å legge ressurser i å rekruttere spillere fra Afrika. Og for vår del, altså en klubb som i praksis måtte bygge et nytt lag mellom to sesonger, så valgte vi å se mot landslag og store klubber, fremfor å vurdere spillere fra akademier. Da må man samtidig akseptere at disse koster noe mer i overgangssummer og svært sjelden kommer på prøvespill, sier Karlsen.

(...)

Selv har han stor kunnskap og erfaring fra Sør- og Latin-Amerika, et marked han har jobbet i i mange år. Det er ikke utenkelig at Start beveger seg inn i det markedet, men Karlsen tror Vest-Afrika er ett av få steder i verden hvor man fortsatt kan finne uoppdagede talenter.

- Jeg tror Vest-Afrika er et sted, sammen med Brasil. I Brasil er det gode fotballspillere, men du må bruke veldig mye tid. Du må reise og se kamper. Brasilianske spillere spiller ofte på 70 prosent, så de kan være vanskelig å bedømme. Vi har ikke ressurser til å prioritere det akkurat nå, men det kan være noe å se på etter hvert som vi vokser som klubb. Forhåpentligvis kan vi klare å kunne omsette noen spillere, slik at vi får mulighet til å videreinvestere, sier Karlsen.

- Latin-Amerika vil alltid være interessant for oss. Costa Rica, Panama. Også USA og Jamaica. Det tror vi også er tilstrekkelig, for vi skal også fortsette å jobbe i det norske markedet, sier Starts sportslige leder.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
Bjarnes
Veteran


Joined: 01 Jul 2010
Posts: 3251

PostPosted: 28.03.2018 22:07    Post subject: Reply with quote

Takk og pris for at det ikke ble TKK i RBK.
Back to top
View user's profile Send private message
Stubbelur
Veteran


Joined: 16 Apr 2007
Posts: 2262
Location: Around the world

PostPosted: 06.08.2018 20:47    Post subject: Reply with quote

Synes denne tråden bør opp igjen, nå som vi virkelig ser endringer i måten Rosenborg jakter forsterkninger.

Stig Inge Bjørnebye har gjort at vi har signert Nicklas Bendtner (Nottingham Forest), vært nære å signere Renato Sanches (Bayern München), Pedro Chirivella (Liverpool) og Andrew Hjulsager (Celta Vigo), samt nære lån av Lucas Spalvis (Sporting).

Nå lyktes vi dessverre kun med Bendtner, antageligvis fordi hans karriere, i motsetning til de andre, er på hell og han trengte en ny start. Derfor stiller jeg spørsmålet, leter vi på feil plass?

Nå som vi ikke er fast inventar i CL, strever oss til EL, uten å være garantister og har dårlig økonomi i forhold til broparten av ligaene i europa. Samt at vi spiller i en elendig liga i en liten by med kaldt og surt klima. Hva har vi egentlig å stille opp med?

Godt samhold i spillergruppa, stor (størst historisk?) klubb i skandinavisk sammenheng, Norge er et vakkert land som er på mange måter bra å bo i, styrevedtekt om å spille attraktiv og angrepsvillig fotball. For andre enn oss som har vokst opp med Rosenborg, og elsker klubben ubetinget, hva mer har vi?

Vi har hatt noen skikkelig gode overganger etter tusenårsskiftet, da tenker jeg først og fremst på Marek Sapara (Ruzomberok) for 13 mill, Borek Dockal (Slovan Liberec) for 8 mill. Til dels også John Chibuike (Häcken) for 8-9 mill.

Disse spillerne kom fra en dårligere eller jevngod liga, men som gikk rett inn og forsterket oss. De kostet ikke hinsides mye, de var relativt unge og hadde videresalgspotensial. Men hvorfor var spillerne interessert i å komme til Rosenborg i utgangspunktet? Jeg tror man for samtlige kan si at det var et steg opp sportslig både med tanke på lag og liga, kunne tilby mer i lønn, samt at vi var et godt utstillingsvindu i Europa.

Når det gjelder spillere fra ligaer som er bedre både sportslig og økonomisk, så er jo fort ingen av disse tingene gjeldende. De tenker antageligvis aller mest på at at de trenger en god utviklingsarena og krever i tillegg antageligvis ganske høy lønn. Da er Championship, La Liga og Primeira Liga i Portugal allerede bedre alternativ.

Selv om jeg synes det er veldig morsomt og spennende at vi prøver oss på spillere fra større ligaer, så tror jeg det utrolig vanskelig å gjennomføre, samt drive god butikk på dette viset.

Derfor tror jeg vi bør fortsette å se til først og fremst Øst-Europa, deretter Skandinavia + Island og til sist Afrika.
Back to top
View user's profile Send private message
Nordens Lokomotiv
Veteran


Joined: 13 Mar 2016
Posts: 2127

PostPosted: 06.08.2018 21:07    Post subject: Reply with quote

Stubbe Tommel'n opp!
Veldig enig her. Siste året har vi hentet de kanskje tre beste spillerne i tippeligaen (Trondsen, Meling og Adegbenro), alle veldig gode spillere som har styrket oss vesentlig. Nå ser jeg ikke noen andre spillere i tippeligaen som ville styrket oss rett og slett fordi vi allerede har kjøpt dem, men om vi sikter etter de beste spillerne i Allsvenskan (FCK-strategi), eller de beste spillerne i ulike øst-europeiske ligaer har vi nok mulighet til å finne vel så god kvalitet der som å lete etter spillere med "store" navn i Spania, England o.l. Men vi har jo tydeligvis ikke så god oversikt. Ikke en gang i Sverige virker det som at vi har særlig god kjennskap.
_________________
Nordens eneste fotballdiktatur
Back to top
View user's profile Send private message
Letterkenny
Rutinert


Joined: 01 Aug 2017
Posts: 719

PostPosted: 06.08.2018 22:06    Post subject: Reply with quote

Vi har Tyholttårnet.
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2510

PostPosted: 06.08.2018 22:32    Post subject: Reply with quote

Lakse-elver, flott natur og yrende fugleliv.

Kanskje burde klubben innføre annen lønnspolitikk for type tre toppspillere eller særlige talenter vi ønsker å beholde? Slik som i MLS.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 2 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 94, 95, 96 ... 114, 115, 116  Next
Page 95 of 116

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2024 RBKweb