English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Rosenborg 2014
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Vegard2711
Veteran


Joined: 25 May 2011
Posts: 9929

PostPosted: 08.08.2014 00:41    Post subject: Reply with quote

Tror du ikke skal putte Hou Sæter i samme kategori som de fleste andre unggutter som har kommet opp i RBK systemet de siste årene.
Back to top
View user's profile Send private message
trondhb
Veteran


Joined: 30 Jun 2005
Posts: 1561

PostPosted: 08.08.2014 07:27    Post subject: Reply with quote

Kroksæter:

Quote:
Der gikk Titantic på isfjellet

RBK er blitt norsk fotballs Titanic. I går støtte det på isfjellet og nå må alle mann til pumpene før skipet synker.

Vi kan bare konstatere at Rosenborg er i ferd med å fullføre de to dårligste sesongene siden tidlig på 80-tallet. Ute av cupen, ute av Europa og ute av den norske gullkampen. Vi er vitne til klubbens svakeste resultater på 30 år.

Da er det kanskje på tide at vi tar innover oss realitetene. Den trønderske fotballsupporteren har levd i en boble av selvgodhet der man har tatt det for gitt at Rosenborg skal være Norges beste lag til evig tid. Jeg tror klubben selv har levd i den samme, litt arrogante troen på at brikke skal falle på plass igjen mer eller mindre av seg selv. I den tankegangen ligger en farlig arroganse.

Jeg skal ikke nekte for at jeg har levd i den forvissning selv. Inntil klokka nærmet seg 21 i går kveld. Da gikk det opp for meg at jeg var vitne til at norsk fotballs Titanic krasjet med isfjellet. Rosenborg er ikke best i Norge, og har ikke vært det på mange år. Og det skal store endringer til for å gjenskape storhet på Lerkendal, for de siste sesongers nedtur handler ikke bare om Jan Jönsson, Per Joar Hansen og Kåre Ingebrigtsen mislykkes som trenere. Kanskje handler det mer om en klubb som forvitrer fordi den grunnløse selvgodheten har overtatt for vinnerkulturen.

Rosenborg er i ferd med å bli en ordinær klubb i en dårlig europeisk liga. Alle norske lag er ute av E-cupene og det betyr at Norge sannsynligvis faller videre fra den stygge 27.-plassen på rankingen.

Dessverre finner vi den samme arrogansen i fotballens hus på Ullevaal. Der har man skapt en topptung administrasjon med et voksende antall direktører på høy lønn. Både i forbundet og klubbene foregår maktkampene mens sluttproduktet svekkes. Pampene i norsk fotball tør ikke ta realitetene inn over seg.

Realiteten så vi på Lerkendal i går. Et middels tyrkisk lag som utenfor sesong har bedre basisferdigheter enn våre spillere. Tidligere kunne vi utligne forskjellen med god organisering og mer løpskraft, men det forspranget er borte. Man skal lete godt for å finne noe som er bra i norsk fotball.

Og bedre blir det ikke før man innser at man må starte med å bygge gode treningskulturer der fysiologi, ernæring og gode holdninger prioriteres. Dessverre er det et enormt gap mellom treningskulturen til våre beste individuelle idrettsutøvere og fotballspillerne.

Selvfølgelig kunne RBK gått videre i går. De hadde fortjent å gjøre det, og Karabükspor var et usportslig bekjentskap som tok i bruk alle de skitne triksene i boka.

Men det er ingen tilfeldighet at RBK taper for lag fra Irland og Island og blir slått ut av lag vi sjelden har hørt om fra Aserbajdsjan, Malta og Skottland. Det dummeste vi kan gjøre nå er å skylde på dommeren, eller uflaks, eller spisser som ikke setter ballen i mål.

Det er bedre om vi tar realitetene inn over oss både vi som ser på og de som jobber på Lerkendal. Rosenborg er et ordinært lag i en dårlig liga.

Med den erkjennelsen kan vi starte gjenskapingen av det som kan bli en vinnerkultur om noen år.
Back to top
View user's profile Send private message
hellvikrunner
Veteran


Joined: 25 Feb 2013
Posts: 2741

PostPosted: 08.08.2014 07:45    Post subject: Reply with quote

Kroksæter får sagt det.
Back to top
View user's profile Send private message
WT62
Veteran


Joined: 18 Apr 2011
Posts: 1388

PostPosted: 08.08.2014 09:40    Post subject: Reply with quote

Målet for 2014 er nå rimelig enkelt, topp 3 for å få muligheten til EL kvalik i 2015.

Det som er dog viktigst nå er at styret forstår som Kroksæter sier at vi har blitt en middelmådighet i en svak liga og de evner å forstå hvorfor og hva som skal gjøres. Er betinget optimist,men er likevel litt skeptisk når det heles tiden snakkes om omorganisering,samt at styret virker fotballfaglig svakt. Bare OBR som har noen faglig tyngde der.

Det styret bør gjøre er først å ha en visjon om hvordan de ønsker RBK skal fremstå om 2-3 år. Floskler som "morsom og angrepsvillig fotball" holder ikke, her må visjonen være basert på hvordan man ser for seg fotballens utvikling i nærmeste årene (VM har gitt en pekepinn). Samle den tyngste ekspertisen i Trøndelag (NAE/B.Hansen + eksternt (Nederland/Tyskland)) og få et faglig fundament for visjonen.
Deretter må prosessene i klubben gjennomgås, hva er "best practice",hvem besitter den og vær realistisk,for eksempel vi kan aldri kjøpe inn de beste spillerne,men vi kan f.eks være blant de best trente eller vi kan være ledende når det gjelder å integrere utenlandske spillere i klubben og byen.Det er faktisk en del ting man kan være meget god på uten at det koster skjorta.

En prosessanalyse vil få konsekvenser for hva vi gjør og hvordan vi gjør det.
Et aktuelt eksempel er fysisk trening, der Hjelde sier at man må tilpasse treningen til den enkelte spiller i forhold til hvor mye vedkommende tåler.
Sikkert riktig,men premisset blir feil.
Høyst sannsynlig vil fremtidens fotball bli enda mer intensiv, for å henge med må det trenes mye og intensivt. Som en konsekvens må du ha en treningsgruppe som tåler dette,mao så må intern rekruttering fra akademiet og innkjøp også ta med dette i betraktning,dvs spillere uten forutsetning for å tåle høy treningsmengde har per definisjon ingen plass i RBK. Nå er dette selvsagt veldig svart/hvitt, store klubber kan kjøre kompomissløst på dette,RBK må nok kanskje være litt rundere i kantene pga økonomi, men får man 90% av spillergruppa på et høyt treningsnivå så er det bra. Når de gode prosessene er definert så er organisasjonen en naturlig konsekvens av disse,prosess styrer organisasjon og ikke omvendt.

På samme måte så bør ferdigheter styre spillerlogistikken i større grad og ikke at man er på jakt etter spillere i spesielle posisjoner.Typisk eksempel er Skjelvik som har fått en ny vår på kanten pga fart,men som også har spilt bra som midtstopper (og defensivt anker på våre offensive dødballer) og sideback. Annet eksempel med negativt fortegn er Chibbe som var klart vår beste og mest målfarlige spiller,men som ble ofret på formasjonens alter og erstattet med Søderlund... Vondfotteorien i praksis.
Back to top
View user's profile Send private message
Elg
Veteran


Joined: 18 Mar 2012
Posts: 1379

PostPosted: 08.08.2014 09:52    Post subject: Reply with quote

Begynner å bli nervøs nå. Nervøs for at vi aldri får "fikset" det som er galt i klubben, nervøs for at fremtiden er at vi vil være på lik linje med Odd, ålesund og andre middelhavsfarere. Har sittet forran hver sesong nå, og tenkt at dette er sesongen der ting snur. Hver gang har jeg blitt bevist feil.

Klubben har brukt 10 år nå på å prøve å få oss tilbake der vi var under storhetstiden. Og etter 10 år har ting blitt verre og verre. Vi kan ikke velge fra øverste hylle lenger når det gjelder spillere, vi har brukt opp formuen, og styrets venner får prøve seg som hovedtrenere i tur og orden i det som skal være skandinavias største klubb. Kjenner trua svinner mer og mer for hvert år som går nå. Om et par år nå tar vell kona til Ivar Koteng over som trener.
_________________
Herremann

https://m.youtube.com/wat...JO5hlp7L6A
Back to top
View user's profile Send private message
gisp!
Legende


Joined: 04 Sep 2008
Posts: 10266

PostPosted: 08.08.2014 12:43    Post subject: Reply with quote

WT 62 Tommel'n opp!
Enig i det du skrev.

Håper i tillegg at man virkelig snur alle steiner og ikke slår seg selvtilfreds på brystet på område etter område. Still heller de kritiske spørsmålene. Dersom ingen internt i RBK klarer stille kritiske spørsmål på det man tror / har trodd man er så god på, så bare løft blikket.

Ikke si: Vi er godt trent. Historisk sterke tall i kolonne etter kolonne.
Spør heller: Hva er godt trent? Hvordan er de som er på et nivå vi gjerne vil komme opp på trent? Hva kan vi gjøre for å komme opp dit?

Ikke si: Vi har vært og er gode på talentutvikling/ spillerutvikling.
Spør heller: Hva er godt talentarbeid og god spillerutvikling? Hvordan gjør de som er bedre enn oss det og hva kan vi gjøre bedre innen talent-/spillerutviklingen?

Ikke si: Vi har en spiss som er i landslagsdiskusjonen (Norge), så derfor må han nødvendigvis være god nok og riktig spiller for Rosenborg. Vi må huske at Eggen brukte også ulike typer.
Spør heller: Hvilke kriterier må vi definere for en spiss som holder Rosenborgstandard. (Ulike typer).
... Videre kan man spørre om det å være blant de 10-15 beste med norsk pass er en relevant målestokk for en spiss i Rosenborg.

Ikke si: Vi har en spillertropp med gode nok ferdigheter til å nå målene klubben har satt.
Spør heller: Hva slags ferdigheter (sammensetning) trenger vi for å spille slik vi vil/skal?
(Dette er ment å være kort, så i en fortsettelse av definerte krav/muligheter mm:) Hvilke ekstremferdigheter/spisskompetanse kan vi ha behov for å kjøpe ... hvor får vi "best value" ... og hvordan må vi endre/forbedre oss (kompetanse/rutiner etc) for å nyttiggjøre oss dette?

Ikke si: Vi må nødvendigvis ha spilt en fotball som publikum liker, eller nært opp til det optimale og den beste i Norge, fordi publikumstallene våre er bedre enn andre TL-lag.
Spør heller: Hva skal Rosenborg være, hva slags fotball skal vi spille og hvorfor skal vi gjøre det? Hvordan skal vi komme dit?

Har tro på at det finnes en lys fremtid for Rosenborg Ballklub. Dog ikke nødvendigvis med kontinuitet som ledesnor på alle områder.
_________________
- Det er viktig å gå på banen for å være best mulig sjøl, men det er langt viktigere å gå på banen for å gjøre medspillerne gode.
Back to top
View user's profile Send private message
Benoni Hartvich
Rutinert


Joined: 30 Jan 2004
Posts: 794
Location: Trondheim

PostPosted: 08.08.2014 12:59    Post subject: Reply with quote

lerka wrote:
Begynner å bli nervøs nå. Nervøs for at vi aldri får "fikset" det som er galt i klubben, nervøs for at fremtiden er at vi vil være på lik linje med Odd, ålesund og andre middelhavsfarere. Har sittet forran hver sesong nå, og tenkt at dette er sesongen der ting snur. Hver gang har jeg blitt bevist feil.

Klubben har brukt 10 år nå på å prøve å få oss tilbake der vi var under storhetstiden. Og etter 10 år har ting blitt verre og verre. Vi kan ikke velge fra øverste hylle lenger når det gjelder spillere, vi har brukt opp formuen, og styrets venner får prøve seg som hovedtrenere i tur og orden i det som skal være skandinavias største klubb. Kjenner trua svinner mer og mer for hvert år som går nå. Om et par år nå tar vell kona til Ivar Koteng over som trener.


Hvorfor skulle vi få fikset det som er galt i klubben? Det er vel bare navnet som er det samme, alle forutsetninger er borte. RBK er hvem som helst.
Back to top
View user's profile Send private message
vingback
Veteran


Joined: 25 Aug 2007
Posts: 2460

PostPosted: 08.08.2014 13:23    Post subject: Reply with quote

Veldig bra skrevet gisp, jeg tror det ikke er noen som har stilt disse spørsmålene på noen år. Det er nok stor del av grunnen for at man har havnet der man er i dag.
Back to top
View user's profile Send private message
EspN
Veteran


Joined: 18 Sep 2009
Posts: 4897
Location: Heaven

PostPosted: 08.08.2014 14:21    Post subject: Reply with quote

Var vel en av eggens sterke sider og alltid forbedre seg.Ingen er bedre enn han i norge til og se dette.

Synes eggen burdet hatt en slags stilling i klubben enda..men ikke som trener.
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Hjelde
Veteran


Joined: 04 Nov 2007
Posts: 3879

PostPosted: 08.08.2014 15:05    Post subject: Reply with quote

Jeg tolker interresen for Aasen og bestemmelsen om å fortsette med Svensson på back, som at styret nå ønsker å holde tilbake de store pengene til spillerkjøp inntil den nye treneren er avklart eller er på plass. Dette krever en smule tålmodighet hos fansen, men på sikt tror jeg det er lurt.

I år vil det handle om å redde stumpene og få en tredjeplass. Mitt tips er at det eneste som kommer inn er en spiss.
Back to top
View user's profile Send private message
moomoo
Veteran


Joined: 18 Feb 2008
Posts: 5184

PostPosted: 08.08.2014 15:06    Post subject: Reply with quote

Tror rett og slet vi må tilpasse oss virkeligheten og skaffe oss en rik onkel, kometanse i lederstillingene i klubben og kjøpe oss tilbake.

Om man ser på forball generelt så er det de klubbene som handler mest som oftest har gode resultater.

Å skaffe resultater i dag basert på godt grunnarbeid holder ikke lenger nettopp fordi den andre klubben har spillere som utligner dette ved å ha ekstremferdigheter kjøpt for klingende mynt.

Tror Molde så sant de får sprøytet penger inn jevnlig kommer til å dominere norsk fotball i mange år fremover om ikke vi biter i det knallsure eplet å går for det samme, desverre....
_________________
Lomaxx wrote:
Merker at jeg ikke er redd i det hele tatt når Tavares har ballen. Mannen er jo så treg at han får Besart Berisha til å se ut som bippe stankelbein
Back to top
View user's profile Send private message
Jangusk
Veteran


Joined: 28 Nov 2011
Posts: 4259
Location: Ryfylke

PostPosted: 09.08.2014 12:31    Post subject: Reply with quote

Nå er det på tide at vår lille fotballfamilie her hjemme begynner å se hva som er til det beste for nettopp norsk fotball. Hvorfor greier svenske og danske klubber å hente våre talenter? Sansyneligvis er det to ligaer som ikke har brukt opp alle pengene, som vi har gjort (Tippeligaklubbene). Ser at to fra Odd går til Brønby og nå til sist F. Brustad til Aik.

Hvorfor vil ingen hit lenger (Rbk)? Det er vel ikke bare pga. vår sportslige nivå? Greier f.eks Brønby å gi våre unge talenter mer i lønn? Eller er det så stor sportslig forskjell, at de vil dit pga. dette? Skjønner heller ikke logikken til selgerne lenger. Er hatet til Rbk så stort fortsatt at de ikke vil selge av den grunn? Eller vil ikke spillerne hit? Uansett skyter norsk fotball seg selv i foten så lenge dette pågår. Alle talenter forsvinner til våre naboland, og deres klubber greier nå og da å kvalle inn e-cup penger som de fortsatt kan handle norske talenter med. Og kvaliteten på vårt produkt fortsetter å dale. Dette gangner ikke norsk fotball i alle fall!

Så håper inderlig hatet til Rbk gir seg, så vi kan få kloa i noen av disse talentene som havner rett på andre siden av grensen, både øst og sørover, til samme pris som svenske og danske klubber betaler og heller blir her så tippeligaen ikke synker videre ned i gjørma. Den har sunket langt nok! Måtte vi treffe med de neste kjøpene og ansettelsene. Dette har aldri vært viktigere!
_________________
thumb/b2gwNyta.jpeg
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4807
Location: Glåmdalen

PostPosted: 09.08.2014 12:34    Post subject: Reply with quote

Vi har jo til en viss grad gjort det med å hente Emil Nielsen. Jeg tror mange andre skandinaviske klubber ønsket å hente han, men at vi framstod som det beste tilbudet. For oss tror jeg ikke det handler om at vi ikke frister, men at vi rett og slett ikke har vært interesserte i disse talentene, men i stedet har prioritert lokale spillere, og spillere med større navn.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
Spartacus
Veteran


Joined: 27 Jun 2012
Posts: 1407

PostPosted: 09.08.2014 13:02    Post subject: Reply with quote

Semb Berge og Rashani er meget gode spillere, men sistnevnte gikk for en meget stiv pris. Semb Berge er jeg mer usikker på, men vi har Strandberg og Tore Reg. Mulig det aldri passet. Brustad er 25 år, og veldig uskreven. Han har heller ikke noe særlig godt målsnitt, og er en utrolig begrenset fotball spiller.
_________________
“A 0-0 is boring, It’s better to lose 5-4, at least it gives you some excitement.”

Zeman
Back to top
View user's profile Send private message
ImNotFreddy
Senior


Joined: 25 Jun 2014
Posts: 129

PostPosted: 09.08.2014 13:08    Post subject: Reply with quote

Semb Berge og Brustad er henholdsvis 24 og 25 år gamle, så blir feil å omtale disse to som talenter.
_________________
"Trua på at alt går an gjør oss god, å i stand te å vinn."
Back to top
View user's profile Send private message
Mustrum Ridcully
Veteran


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 9465
Location: Helt Apoel

PostPosted: 09.08.2014 15:16    Post subject: Reply with quote

Tja, Tommy Svindal Larsen blir vel fortsatt omtalt som et talent Very Happy
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
HOFFA
Veteran


Joined: 04 Aug 2012
Posts: 1465

PostPosted: 09.08.2014 17:55    Post subject: Reply with quote

Sett første omgang av Odd - SIF.... Ut fra spillet vi har vist så langt er det ikke rart vi ligger bak på tabellen...
_________________
D e itjnå som kjæm tå sæ sjøl
Back to top
View user's profile Send private message
Knowrud
Veteran


Joined: 18 Sep 2010
Posts: 7443

PostPosted: 09.08.2014 22:14    Post subject: Reply with quote

8 poeng bak Odd før morgendagen. Vinn eller forsvinn.
Back to top
View user's profile Send private message
Vegard2711
Veteran


Joined: 25 May 2011
Posts: 9929

PostPosted: 11.08.2014 00:21    Post subject: Reply with quote

Bør vel være noen penger å bruke for en ny trener før neste sesong om RBK henter en islending gratis, en danske fra nivå 2 i Danmark billig, muligens Andre Hansen gratis og muligens en slovak som neppe koster så mye.

Men det å bruke penger trenger jo ikke bety suksess, er en del penger som har blitt brukt de siste årene på spillere som ikke har levert bra nok. Så det hadde jo vært fint om de som ser ut til å komme nå slår til slik at en ny trener kun trenger å fokusere på noen plasser hvor klubben kan bruke litt penger på å forsterke.

Tviler på at så mye av Gamboa pengene forsvinner på ett kjøp av en ny spiss som ser ut til å komme fra Slovakia, så bør kunne hente noen gode spillere til neste sesong. Men som sagt, det å bruke mye penger på en spiller er jo ikke en garanti suksess.
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5889
Location: Drammen

PostPosted: 11.08.2014 08:16    Post subject: Reply with quote

Jangusk wrote:
PerO:

Her kommer det klart frem at Hoftun blir degradert! Og det blir han vel fordi han ikke har gjort en god nok jobb??


Det har kommet frem fra kilder i klubben(strand) at Hoftun blir degradet. Så da har han åpenbart ikke vært god nok.

Men den gjennomgangen, og omorganiseringa som foregår, kunne godt vært gjort uavhengig av om Hoftun har gjort en god eller dårlig jobb. Organiseringa, har vært et problem siden før Hoftun ble ansatt.

Når en hovedtrener både skal være underlagt en SD, og samtidig være ansatt av, og rapportere og være ansvarlig overfor styret, så har man pr. definisjon en organisasjon som fungerer glimrende i medgang, og skaper konflikter i motgang.

Jangusk wrote:
Ellers har vel de fleste her snakka om spillelogistikk når folk har vært kritisk til SD. Uansett hvem som hadde sittet som SD og gjort eksakt det samme som Hoftun har gjort, hadde fått så hatten passer. Det er tross alt mangelen på suksess (gull), til en sykt høy pris, som i alle fall fått meg til å reagere mot SD.


Bratseth's karriere i klubben kan vel godt illustrere litt om problemene for en SD med den organiseringa klubben har.

Jeg kan ikke huske at Bratseth ble kritisert overhodet, da han var SD sammen Eggen. Alle visste at Eggen styrte alle avgjørelser, og klubben hadde fantastisk suksess.

I perioden post Eggen, ble kritikken mot Bratseth, og spillerlogistikken stadig økende under en strøm av forskjellige trenere.

Hva var årsaken til dette? Hadde Bratseth's rolle og ansvarområde endret seg?

Ikke såvidt jeg har fått med meg. Det som endret seg mest, var antagelig at de forskjellige trenerne hadde forskjellige ønsker, og forskjellige evner til å hente/selge de riktige spillerne.

Jangusk wrote:
Og dette med at spørsmålet om man skal ha manager eller trene/SD, forteller meg at Hoftun tross alt hadde meget stor makt, selv om styret tross alt er høyeste organ i driften av klubben (om man ser bort fra medlemmene selvfølgelig).


Det trenger vel ikke bety at Hoftun hadde for stor makt.

Det kan faktisk også bety at SD har hatt for liten makt. Han har ikke kunnet styre treneren tilstrekkelig, fordi treneren har vært ansatt av styret.

En omorganisering må selvfølgelig ende med at enten trener eller SD sitter med all makt omkring a-stallen. Et delt ansvar må bety trøbbel i motgang.
Back to top
View user's profile Send private message
Rånny
Legende


Joined: 12 Apr 2008
Posts: 12482
Location: Namsos

PostPosted: 11.08.2014 11:46    Post subject: Reply with quote

Rosenborgs hovedtrener Kåre Ingebrigtsen er klar på at trønderne ikke kan ha dobbel dekning i alle posisjoner. Det har medført til at poteter som Skjelvik har blitt høstet i flere posisjoner.

- Da må det i så fall være at du vet du skal spille Champions League eller at du vet at du skal inn i et gruppespill. Jeg har stor tro på å spille det samme laget slik at man skaper relasjoner, sier han til Nettavisen.

Ingebrigtsen synes det er nok med 15-16 mann i en spillergruppe.

- Man vil alltid ha en 15-16 veldig gode spillere og så kan man fylle opp med juniorer, mener han.
_________________
" Det var et smart trekk av Rekdal å få oss i form "

- Torgeir Børven
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 14866
Location: Askim

PostPosted: 11.08.2014 13:02    Post subject: Reply with quote

Joda. Det var jo sånn under Eggen. 11 mann plukka ut før seriestart og brukt hele sesongen, med mindre noen ble skada eller solgt.

Brei stall eller fast ellever? En god gammel diskusjon.

Å plukke ut de mest velegnede for systemet og bruke dem mest mulig gir etter alt å dømme best spill. Det betyr imidlertid at resten får spille veldig lite, og det er mindre lett å få tak i gode spillere som synes det er ok å spille veldig lite.

På én side er det bra med konkurranse om plassene. På den annen side, hvis det er jevngode spillere på flere plasser er det rettferdig å la folk bytte på å spille - hvilket sannsynligvis medfører ulemper for samspillet.

Vrien diskusjon, der, altså. Men med tanke på hva Nils Arne fikk ut av strategien, er det ikke altfor skummelt å satse på bare 15-16 gode. Billigere er det også.
_________________
Si ifra når det trengs - www.facebook.com/motfylla
Back to top
View user's profile Send private message
ImNotFreddy
Senior


Joined: 25 Jun 2014
Posts: 129

PostPosted: 11.08.2014 13:09    Post subject: Reply with quote

Men da må en ha spillere som tåler å spille så mange kamper, og det ser det ikke ut til at vi har. I tillegg må vi ha ett støtteapparat som er kapable til å gjennomføre dette også.
_________________
"Trua på at alt går an gjør oss god, å i stand te å vinn."
Back to top
View user's profile Send private message
Kent
Veteran


Joined: 11 May 2007
Posts: 1025

PostPosted: 12.08.2014 21:30    Post subject: Reply with quote

Mens RBK sliter med å treffe på spillerkjøp, er det andre som lykkes:

http://www.tv2.no/2014/08...ue/5896121
Back to top
View user's profile Send private message
Megafritz
Veteran


Joined: 07 Aug 2012
Posts: 2023
Location: Steinkjer

PostPosted: 12.08.2014 21:36    Post subject: Reply with quote

Hvis det snør sinnsyke mengder i helvete:

Mfk siste 11:
Sarpsborg - Mfk U - 1p
Mfk - Aafk H - 3p
Brann - Mfk H 0p
Mfk - LSK H - 3p
Vif - Mfk H - 0p
Mfk - Glimt H - 3p
Viking - Mfk H - 0p
Mfk - FKH H - 3p
Sogndal - Mfk B - 3p
Godset - Mfk H - 0p
Mfk - Odd U - 1p

=17 + 44
Sum 61

RBK siste 11:
Brann - RBK B - 3p
RBK - Sarpsborg H - 3p
Viking - RBK U - 1p
RBK - Glimt H - 3p
Fkh - RBK B - 3p
RBK - Aafk H - 3p
LSK - RBK B - 3p
RBK - VIF H - 3p
RBK - Ulf H - 3p
Odd - RBK U - 1p
RBK - Godset H - 3p

= 29 + 33
Sum 62

Seriegull og sensasjon! RBK

Selvsagt ingenting som skulle tilsi dette. Hadde kanskje vært mer interessant å sammenligne med Odd og Godset, men hva er vitsen med å leve hvis man ikke kan drømme? Wink
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 72, 73, 74, 75, 76, 77  Next
Page 73 of 77

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2021 RBKweb