English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2021
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Framtidige trenerkandidater
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 446, 447, 448 ... 585, 586, 587  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Mustrum Ridcully
Veteran


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 9484
Location: Helt Apoel

PostPosted: 09.11.2019 20:36    Post subject: Reply with quote

Mye RUSK på forumet for tiden...
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
Kamerat Ola
Veteran


Joined: 13 Jan 2014
Posts: 4828
Location: Glåmdalen

PostPosted: 09.11.2019 20:43    Post subject: Reply with quote

Unai Emery kan fort være i beit for ny arbeidsplass.
_________________
Radikal
Back to top
View user's profile Send private message
OrionPax
Forumsjef


Joined: 12 Aug 2011
Posts: 8617
Location: Drammen

PostPosted: 09.11.2019 20:46    Post subject: Reply with quote

HareideDK: Hvis du har tenkt deg en lengre karriere på dette forumet kan du godt tone det ned fem hakk. Det er ikke nødvendig å slenge rundt seg med fornærmelser og være nedlatende for å argumentere for ditt syn. Oppfør deg, så går dette bra.
_________________
Rosenborg for alltid - uansett! | Troillprat.no
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
senador
Veteran


Joined: 12 Feb 2006
Posts: 9232

PostPosted: 09.11.2019 21:12    Post subject: Reply with quote

Joestlaachmkr:


Jeg tror vi er egentlig veldig enig. Man skulle tatt vare på spillestilen, treningsmetoden for å få relasjonene og lokal forankring. Så kunne man utviklet enda mer spillerlogistikk, klubbdrift, toppidrettskultur, kvalitetssikring/dataanalyse, presspill/gegenpress.
Men dette avhenger av å hente inn dyktige folk som har rett fokus. En liten feil på treneransettelse er nok til å velte alt. Man må ha folk som er flink til å ansette kompetanse. Ikke bruke Eggenskolen som en unnskyldning for å ansette inkompetente eksrbkere; «det er viktig med kontinuitet og en som kjenner Eggenskolen. Derfor er Hoftun et bra valg»
Back to top
View user's profile Send private message
robbie
Veteran


Joined: 19 Mar 2007
Posts: 5768
Location: Skottland

PostPosted: 09.11.2019 21:28    Post subject: Reply with quote

Problemet til Rosenborg post-2002 er klubben i likhet med vanstyrte lag i England og Italia snur 180 grader hver gang man skal ansette en trener. Vi skal tilbake til røttene - prøve noe nytt - tilbake til røttene og prøve noe nytt igjen. Hver eneste bidige trener skal forsøke å finne opp kruttet på nytt.
Back to top
View user's profile Send private message
Rayman
Rutinert


Joined: 11 Aug 2019
Posts: 523
Location: Oslo

PostPosted: 10.11.2019 00:20    Post subject: Reply with quote

Synd at vi ikke klarer å holde på en mann som Heerkes, som tilsynelatende (uten at jeg har så nær kjennskap til det) har gjort en svært god jobb med RBK2. Men forståelig at han ikke vil fortsette når han står for en filosofi som er på kollisjonskurs med dit klubben og A-laget er på vei hen, men som hadde passet utmerket med gamledagers Rosenborg.

En ting jeg bare ikke kan fatte er at man i starten av 2018 ansetter 3 nederlendere med nederlandsk filosofi for juniorene, for så mot slutten av 2018 ansetter en hovedtrener for A-laget med en filosofi stikk i strid med nederlenderne. Hva i hvert fall med en slags felles idé om hvilken retning sportslig del av klubben skal gå? Rimelig håpløst å utvikle juniorspillere som aldri vil passe inn i A-lagets spillestil.
Back to top
View user's profile Send private message
Rayman
Rutinert


Joined: 11 Aug 2019
Posts: 523
Location: Oslo

PostPosted: 10.11.2019 00:22    Post subject: Reply with quote

robbie wrote:
Problemet til Rosenborg post-2002 er klubben i likhet med vanstyrte lag i England og Italia snur 180 grader hver gang man skal ansette en trener. Vi skal tilbake til røttene - prøve noe nytt - tilbake til røttene og prøve noe nytt igjen. Hver eneste bidige trener skal forsøke å finne opp kruttet på nytt.


Helt enig, vi må starte på nytt og bli enige om en felles filosofi og forståelse som gjennomsyrer alt av sportslig avdeling i uoverskuelig fremtid, og så får alle ansettelser i sport og alle spillerkjøp velges deretter. Vi må velge trenere og spillere som passer til filosofien, ikke forandre filosofi annethvert år utfra hvilke trenere man tilfeldigvis får napp hos.
Back to top
View user's profile Send private message
Joestlaachmkr
Rutinert


Joined: 25 Oct 2019
Posts: 560
Location: En by på Sørlandet

PostPosted: 12.11.2019 13:13    Post subject: Reply with quote

HareideDK wrote:
Joestlaachmkr wrote:
bla bla.


Du aner jo ikke hva du prater om. Rbk prøvde ikke tviholde på Eggen etter hans avgang. Snarere prøvde man noe nytt med hareide som for det meste sto for en annen fotball, mye mer strategisk og kynisk ved behov.

United har hvertfall aldri prøvd å beholde fergusonfotball etter hans avgang. Mois var den rake motsetning, og han kvittet seg jo med alt av kontinuitetsbærere i trenerteamet. Van Gaal, Morinho ? Hva i helvete har dette med Fergie å gjøre? Nada. Faktisk var det glimt av gammel storhet når Solskjær tok over og prøvde å emulere sjefen sjøl til han fikk sitt kåre-infall og skulle eksperimentere med ting han har lyktes med i CM/FM.

Generelt sett så viser klopp og gardiola at det er de gamle suksessoppskriftene som fungerer. Gardiola viderefører bare vanlig barcelonafotball som de har spilt i spania i 20-30 år, klopp viderefører gambling, trøkk, press og kjemping som alltid vil fungere med gode spillere. Det er ingenting revolusjonerende eller nytenkende med noen av disse fotballstilene, annet enn at de utøves med de moderne ferdightene dagens spiller besitter.

Dette forumet lider den samme inkompetansen og idioten som utøves på brakka. Det er som om det er rbkweb som innfiltrerer veggene der inne og har satt iss i dette 20 års helvete klubben har vært i.

Beklager, men du er 100% deluded.

Rosenborg gikk for Hareide etter 2002 sesongen fordi han var norsk, hadde erfaring fra Tippeligaen, hadde vunnet mesterskap i Sverige og i Danmark også var den best tenkelige kandidaten. Åge Hareide er mer lik Eggen enn hva han er lik Drillo.

Man Utd prøver ikke og holde igjen på Ferguson-stilen? He..he.. Moyes ble ansatt av MU fordi det var SAF som valgte han som sin erstatter også mente ledelsen i MU at Moyes hadde samme filosofi som Ferguson, at Moyes byttet ut hele trenerapparatet var kanskje et feilskjær men alle suksessrike trenere tar inn et nytt trenerteam når de tar over en klubb. van Gaal spiller klassisk 4-3-3 angrepsfotball akurrat som Ferguson gjorde, forskjellen på LvG og SAF er at van Gaal veksler mellom 4-3-3 og 4-2-3-1 mens Ferguson vekslet mellom 4-3-3, 4-4-2 og 3-6-1 formasjoner. Det var også Ferguson som anbefalte van Gaal for Man Utd. Mourinho spilte under tiden i Porto, Chelsea, Inter og i Real Madrid en mye mer attraktiv fotball en hva han har gjorde etter at han returnerte til England. Alle lag får et kortvarig løft når en ny trener kommer inn etter at treneren har fått sparken, men det Solskjær-effekten var kortvarig og OGS har blant den dårligste statistikken av samtlige trenere i historien av PL. Uansett, så prater alle som er tilknyttet Man Utd at de må finne tilbake Ferguson mentaliteten. Liverpool hadde i flere år samme syndrom etter at Dalglish gav seg og det var først etter at Benitez ble ansatt i 2004 som Liverpool la Kenny Dalglish-eran bak seg.

hvilke "gamle suksess oppskrifter" er det som Klopp eller Pep viderefører egentlig? Både Pep og Klopp er begge nytenkende trenere. Klopp kjører alltid et høyt press hvor han har høyre og venstrebackene til å få en mer offensiv rolle laget, men han er ikke like opptatt av ballbesittelse som det Pep er. De fleste av trenerne i Bundesligaen begynte og kopiere "gegenpresing" stilen som Klopp viste i BvB. Guardiola hadde vunnet 27 kamper på rad med juniorlaget til Barcelona også hadde han imponert med en stil som ingen hadde sett maken til tidligere. I Mars 2008 så spilte Pep`s Barcelona B en treningskamp mot Rijkaard`s Barcelona med spillere som Ronaldinho, Messi, Eto`o, Xavi Iniesta og Puyol på laget, Barcelona vant kampen 2-1 men Barcelona B hadde ballen i 58% av kampen og etter denne kampen så bestemte Laporta seg for at Pep skulle ta over Barcelona ved sesongslutt. Pep byttet ut de fleste av nøkkelspillerne i Barcelona når han tok over klubben og kjøpte inn nye spillere som passet hans filosofi og vant trippelen med Barcelona i hans første sesong som hovedtrener, i 2010-11 sesongen så vant Pep`s Barcelona La Liga med rekordmange poeng, vant rekordmange kamper på rad i La Liga også har Barcelona 10/11 fortsatt rekorden i skåre flest mål i CL og sluppet inn minst mål i CL. I sin første sesong i Bayern så vant Pep Bundesligaen med rekordmange poeng og tangerte Hamburer SVs rekord fra 1985/96 i antall seire på rad og sin andre sesong i Man City så vant Pep PL med rekordmange poeng også satte City ny rekord i antall seire på rad i PL. Det er riktig at Pep`s filosofi er ganske lik den som Cruyff hadde i Barcelona, men Pep`s såkalte "tiki-taka" fotball revolusjonerte fotballen, og lag som spilte mot Barcelona måtte spille kamper etter hvordan Pep`s Barcelona spilte. Den eneste treneren som har en jevn statistikk mot Pep er Klopp, filosofien til klopp er på mange måter anti-Pep. Men taktikken til gamle storheter som f.eks Wenger eller Ferguson er som en lett frokost for både Pep og Klopp.

Uansett, så viser statistikken at det sjeldent er en god ide for en fotballklubb og holde på samme filosofi over lang tid, eller og tviholde på den samme filosofien som en suksessrik trener en gang hadde i en klubb.


Last edited by Joestlaachmkr on 12.11.2019 13:43; edited 4 times in total
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Joestlaachmkr
Rutinert


Joined: 25 Oct 2019
Posts: 560
Location: En by på Sørlandet

PostPosted: 12.11.2019 13:31    Post subject: Reply with quote

Kamerat Ola wrote:
Unai Emery kan fort være i beit for ny arbeidsplass.

Tror ikke at Arsenal kommer til å gi Emery kicken mitt under sesongen, men han er nok ferdig som sjef for The Gunners til sommeren. Men jeg tviler på at God Ebeming engang har hørt om Rosenborg, og hva i alle dager får deg til og tro at han skulle være et realistisk valg for RBK? Thomas Tuchel hadde sannsynligvis vært manager for Arsenal i dag dersom klubben hadde tatt kontakt med han en måned før det de gjorde. Ellers så rapporteres det i både engelsk og i spansk media at Arsenal har tatt kontakt med Luis Enrique igjen.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
zaphod81
Legende


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 10120
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 12.11.2019 13:43    Post subject: Reply with quote

Joestlaachmkr wrote:
(..) og tangerte Hamburer SVs rekord fra 1985/96 i antall seire på rad (...)


Dette hørtes ut som en meget imponerende rekord Neutral

Ellers veldig informativt innlegg, selv om jeg er uenig i konklusjonen Tommel'n opp! Jeg synes ikke at det faktum at 'nye' trenere nødvendigvis har en personlig oppfatning av hvordan fotball bør spilles (i alle fall burde de det) er det samme som at man som klubb ikke burde etterstrebe å følge en helhetlig linje på hvilken type fotball man ønsker å spille. Men rettesnorene må være prinsipielle, ikke formelle - for eksempel angrepsvillig, pasningsorientert, kall det gjerne 'nederlandsk-inspirert', kontra '4-3-3 med dypt anker, Adidas-drakter, svarte sko og kanter i bakrom'.

Kontinuitet i omtrentlig spillestil gir kontinuitet i treningsarbeidet, gjør overganger mellom hovedtrenere mykere og billigere, og bør tilrettelegge for egenutvikling av unge spillere. Pragmatisk cherrypicking blant samtlige trenertyper er enklere for styret, men dyrere for klubben.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Joestlaachmkr
Rutinert


Joined: 25 Oct 2019
Posts: 560
Location: En by på Sørlandet

PostPosted: 12.11.2019 14:26    Post subject: Reply with quote

zaphod81 wrote:
Joestlaachmkr wrote:
(..) og tangerte Hamburer SVs rekord fra 1985/96 i antall seire på rad (...)


Dette hørtes ut som en meget imponerende rekord Neutral

Ellers veldig informativt innlegg, selv om jeg er uenig i konklusjonen Tommel'n opp! Jeg synes ikke at det faktum at 'nye' trenere nødvendigvis har en personlig oppfatning av hvordan fotball bør spilles (i alle fall burde de det) er det samme som at man som klubb ikke burde etterstrebe å følge en helhetlig linje på hvilken type fotball man ønsker å spille. Men rettesnorene må være prinsipielle, ikke formelle - for eksempel angrepsvillig, pasningsorientert, kall det gjerne 'nederlandsk-inspirert', kontra '4-3-3 med dypt anker, Adidas-drakter, svarte sko og kanter i bakrom'.

Kontinuitet i omtrentlig spillestil gir kontinuitet i treningsarbeidet, gjør overganger mellom hovedtrenere mykere og billigere, og bør tilrettelegge for egenutvikling av unge spillere. Pragmatisk cherrypicking blant samtlige trenertyper er enklere for styret, men dyrere for klubben.

My bad. Det var i 1978/79 sesongen hvor Hamburg tok 14 seire på rad i Bundesligaen, Pep vant 20 kamper på rad med Bayern i 2013/14.

Det er greit å være uenig, men som sagt så viser det seg at det ikke er lønnsomt for en fotballklubb og holde på samme filosofi over lenger tid, eller å forsøke og gjenskape det som en gang var en suksessoppskrift. Personlig så mener jeg at det ville vært bedre for RBK og tenke nytt istedenfor og fortsette med Eggen-skolen.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
1972 Miami Dolphins
Legende


Joined: 30 Jul 2007
Posts: 17638
Location: Oslo

PostPosted: 12.11.2019 14:38    Post subject: Reply with quote

Viser det seg egentlig? Jeg skjønner godt at hvis du setter noen til å videreføre en filosfi de ikke har kompetanse på, så går det dårlig. Og man har både RBK og United som eksempler. Men er dette noe "som viser seg"? Statistikk?

Ajax ser ut til å lykkes helt ok med å videreføre en filosofi. Lillestrøm også for så vidt, de gjør det ganske stabilt rævva med samme gampefotballen og samme mursteinmidtstopper som flyttes opp. Stabilt i 20 år.
Back to top
View user's profile Send private message
zaphod81
Legende


Joined: 23 Jan 2008
Posts: 10120
Location: Ciljans lekegrind

PostPosted: 12.11.2019 15:12    Post subject: Reply with quote

Det er også forskjell på å gjenskape en oppskrift og å være tro mot en grunnleggende filosofi. Det er for eksempel forskjellen på om man regner Guardiola som et argument for din eller for min konklusjon.
_________________
Sitat slutt.
Back to top
View user's profile Send private message
Joestlaachmkr
Rutinert


Joined: 25 Oct 2019
Posts: 560
Location: En by på Sørlandet

PostPosted: 12.11.2019 16:02    Post subject: Reply with quote

1972 Miami Dolphins wrote:
Viser det seg egentlig? Jeg skjønner godt at hvis du setter noen til å videreføre en filosfi de ikke har kompetanse på, så går det dårlig. Og man har både RBK og United som eksempler. Men er dette noe "som viser seg"? Statistikk?

Ajax ser ut til å lykkes helt ok med å videreføre en filosofi. Lillestrøm også for så vidt, de gjør det ganske stabilt rævva med samme gampefotballen og samme mursteinmidtstopper som flyttes opp. Stabilt i 20 år.

Ja, statistikken viser definitivt at klubber som en gang var suksessrike oftest feiler når de forsøker og oppnå resultater med det som en gang var en suksessoppskrift til en eller annen trener i en eller annen klubb. Milan, Liverpool, Dortmund, Barcelona og nå Man Utd slet alle i mange år fordi de tviholdt på filosofien til trenere som gav klubbene suksess, Barcelona er i realiteten den eneste klubben som klarte og gjenskape suksessen med samme filosofien som Cruyff hadde.

Ajax har holdt fast på samme filosofien i alle år, men det var også Rinus Michels som skapte 4-3-3 og hollendernes "total football" i Ajax, på lik linje som at alle italienske klubblag og det italienske landslaget har holdt fast på "catenaccio" stilen i alle år og at engelske lag har vanligvis kjørt 4-4-2 fordi den filosofien kommer fra England. Men jeg ser ikke helt hvordan du kan mene at LSK har vært suksessrike med deres filosofi?
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
doffen
Veteran


Joined: 07 Jun 2005
Posts: 1909

PostPosted: 12.11.2019 16:42    Post subject: Reply with quote

Lsk har vel ikke hatt suksess, men de har nå klart å holde på en filosofi. Dvs gampeball. Glad for det kjenner jeg.
Back to top
View user's profile Send private message
robbie
Veteran


Joined: 19 Mar 2007
Posts: 5768
Location: Skottland

PostPosted: 12.11.2019 18:44    Post subject: Reply with quote

Når du nevner Ajax mener jeg at alt for lett hopper over at de har hatt sine ørkenår hvor de skulle prøve nytt og alternativt. Det er først de siste årene, etter at Crujff vant maktkampen mot Van Gaal og startet fløyelsrevolusjonen, at de fikk en ny vår. Selv om vi ikke kan, eller bør, kopiere alt de gjør - har de hatt suksess med å gå tilbake til røttene.
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 10 Feb 2012
Posts: 1815

PostPosted: 12.11.2019 20:38    Post subject: Reply with quote

Det en kanskje lett glemmer er at det nok var laglederen og strategen Ferguson som var United sin suksessfaktor mer enn noe annet, han hadde veldig flinke folk rundt seg til å hjelpe med å legge taktikken. Ferguson hadde vel ikke noen voldsomt utpreget stil, men laget hans hadde en voldsom vinnerkultur. Vil jo ikke påstå at Real Madrid som tok CL tre år på rad hadde en gjennomført stil på samme vis som Guardiola og Klopp holder på med heller.

Det er mange måter å snekre sammen gode fotballag på, men det de tydeligvis har lett for å glemme på brakka er at på Lerkendal så er det mye lettere å få meg seg publikum hvis du kjører angrepsvillig spill i lengderetning med trøndere på laget, så er det tilfeldigvis slik at trønderske spillere stort sett er opplært i å spille 4-3-3. Så rent pragmatisk, også med tanke på at det gjerne er fra egne rekker at vi har fått de beste spillerne våre, er det logisk å etterstrebe en modell hvor det skal spilles 4-3-3 etter kjente postulat og med kontinuerlig strøm av rekrutter fra Salmar og inn i A-stallen og førstelaget.

Men så kommer problemet at en må være trofast mot modellen og ikke ta snarveier som gir lettere vei til kortsiktig suksess men går utover langtidsutsiktene. Det er jo der Kåre falt igjennom da han etterhvert ble for mye kompis og altfor slapp i kravene. Vi har sett tendenser til det samme fra Horneland, men det er i medgang at en har råd til å ta mer risiko med yngre spillere f eks.
Back to top
View user's profile Send private message
Clasiker
Rutinert


Joined: 13 Dec 2007
Posts: 757
Location: Lade, Trondheim

PostPosted: 12.11.2019 20:56    Post subject: Reply with quote

Tørs jeg lime inn dette da? Evil Idea

[url]https://www.ærbekå.no/innlegg/2019/11/6/detkommerendag[/url]

Hodet ligger klart på blokken...
_________________
Norsk fotballs lokomotiv!
Back to top
View user's profile Send private message
Trondhjemsen
Senior


Joined: 12 Dec 2012
Posts: 197
Location: Trondhjem

PostPosted: 12.11.2019 23:34    Post subject: Reply with quote

Clasiker wrote:
Tørs jeg lime inn dette da? Evil Idea

[url]https://www.ærbekå.no/innlegg/2019/11/6/detkommerendag[/url]

Hodet ligger klart på blokken...Fagermo fikk vel sannsynligvis tilbud om å overta for ett år siden. Det kan da ikke være umulig å få tak i en utenlandsk trener. Vi greide det både for akademiet og RBK2 RBK
Back to top
View user's profile Send private message
Resten må gå fan account
Veteran


Joined: 27 Mar 2011
Posts: 1627

PostPosted: 12.11.2019 23:48    Post subject: Reply with quote

Den dagen Fagermo ansettes er dagen jeg slutter å bry meg om fotball.
_________________
Resten må også gå hjem.

#TeamSenador
Back to top
View user's profile Send private message
puckno
Veteran


Joined: 13 May 2006
Posts: 4511

PostPosted: 13.11.2019 00:00    Post subject: Reply with quote

Clasiker wrote:
Tørs jeg lime inn dette da? ...


Takk for et godt og velbegrunnet innlegg. Fagermo er en av få norske trenere som sverger til 4-3-3 og jeg tror også han kunne gjort en god jobb i RBK.

Men kanskje du bør editere deler av innlegget. For eksempel "... Det er ingenting mer å håpe på i 2019. Vi kommer ikke topp 3. ... "
Back to top
View user's profile Send private message
Joestlaachmkr
Rutinert


Joined: 25 Oct 2019
Posts: 560
Location: En by på Sørlandet

PostPosted: 13.11.2019 02:54    Post subject: Reply with quote

Skulle faen meg ikke forundre meg dersom amatørklovnene i RBK skulle ansette Fagermo, hver jævla gang så velger nissene på brakka noen latterlige og inkompetente mikrotrenere, men Fagermo er da ikke trønder som har gått Eggen-skolen også har vi jo allerede Norges beste trener Laughing Nei, Rosenborg kommer aldri til og bli en dominerende klubb igen og kommer aldri til og kvalifisere seg for CL igjen, mark my words. Disse trolla inne på brakka lever fortsatt i 1996. For en latterlig amatørklubb Koteng/Bjørnebye & co får Rosenborg til og fremstå som. Det er farlig og kikke utenfor Norge (bør være trønder) og Skandinavia når man skal vurdere forskjellige trenere. Det er trist og se hvordan RBK synker sakte men sikkert like raskt som Titanic. Den norske inkompetansen og redselen for å prøve noe nytt er det store handikappet i norsk fotball.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Robin
Rutinert


Joined: 02 Mar 2012
Posts: 660
Location: Skien

PostPosted: 13.11.2019 06:05    Post subject: Reply with quote

Jeg er ikke mot Fagermo, tror det kunne blitt bra faktisk. Han brukte da han var yngre å ta toget opp til Trondheim bare for å se på treningene til Nils Arne Eggen. Flink til å bruke yngre spillere.

Temmelig "irriterende" for andre lags tilhengere, kommet med mange stikk mot Molde opp gjennom årene, sleivkjeftet osv. Kan skape mer interesse. Han er jo Odds største profil.
Back to top
View user's profile Send private message
Nåssåladden
Veteran


Joined: 19 Sep 2004
Posts: 2412
Location: Oslo

PostPosted: 13.11.2019 07:42    Post subject: Reply with quote

Interessant debatt. Ville Nils Arne Eggen kunne vært en tilnærmet like suksessrik trener om han for eksempel var en dedikert 442-trener?

Det tror jeg, og at det er først og fremst i rollen som motivator og lagbygger som er suksessfaktorene og ikke lagformasjonen.

RBK prøvde seg på å fortsette Eggenfilosofien med diverse 433 trenere med middels resultater ogerkjente etterhvert det samme. At det er de personlige treneregenskapene som er viktigst.

Samtidig så er det et problem om eliteserielaget spiller en helt annen fotball enn andrelaget og Salmarakademiet så klart.
_________________
De mest bortskjemte supporterne i lainnet!
Back to top
View user's profile Send private message
Zorbeltuss
Veteran


Joined: 10 Feb 2012
Posts: 1815

PostPosted: 13.11.2019 08:02    Post subject: Reply with quote

Har noe med at de diverse trenerne RBK har prøvd etter Eggen var enten altfor dårlige eller fikk mer lyst til å trene landslag.

Fagermo er antakelig den beste norske kandidaten.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 446, 447, 448 ... 585, 586, 587  Next
Page 447 of 587

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2021 RBKweb