English version 
Rosenborg Web
SESONGEN 2020
 NYHETER
 KAMPER
 SPILLERE
 STATISTIKK
KLUBBEN
 HISTORIE
 KLUBBFAKTA
 MERITTER
 REKORDER
 LERKENDAL STADION
EKSKLUSIVT
 LESESTOFF
 I GAMLE DAGER
 LEGENDER
 BILDESPESIAL
 LERKENDAL360°
MENINGER
 DEBATTFORUM
 KOMMENTAR
 DIN MENING
RBKweb
 OM RBKweb
 ANNONSEINFORMASJON
 RSS-KANAL
 ARKIV
 TA KONTAKT
SØK I ARTIKLER
Debattforum

Alle kan lese innleggene, men man må registrere seg for å delta aktivt i diskusjonene.
Everyone can read the posts, but you have to register before writing your own posts.

 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   StatistikkStatistikk   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
Eirik Horneland
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 266, 267, 268  Next
 
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling
View previous topic :: View next topic  
Author Message
vingback
Veteran


Joined: 25 Aug 2007
Posts: 2455

PostPosted: 17.05.2019 12:37    Post subject: Reply with quote

Jeg håper ikke du har rett, men det er et mulig utfall, i alle fall på kort sikt. At i stedet før satt Horneland sparkes, så pekes det på at spillerne har skylda og blir de enda mer ekstreme i å kun velge "lojale" spillere.
Back to top
View user's profile Send private message
SHJINNJWÆST
Rutinert


Joined: 09 Oct 2013
Posts: 550

PostPosted: 17.05.2019 12:49    Post subject: Reply with quote

Man må aldri glemme historikken til styre og ledelse. De har gitt oss Tørum, Perry x 2, Janne, Rini, Høgmo, og de som sitter ved roret nå har toppet hele driten med Horneland. At disse møtene fører til noe som helst annet enn oppstyr i media er utopi.

Sist måtte det et skippertak til av misnøye fra supportere å kjernen og endelig få denne gjengen til å tuppe Hesten. Da fantes det forstatt håp om å få inn noen nye krefter. Nå har vi prøvd ALT og alle, og det er ingen reelle kandidater til å overta her i landet.

Vi er avhengig av å starte på nytt, med ny trener, nye spillere, nytt styre og nye ambisjoner. Vi må få veltet hele dritten som er i dag, så med mindre denne ledelsen og styret vurdere sine egne stillinger, så er alt annet bare en forlengelse av å berge sine egne stumper.

Se bare på den klovnen vi har som sportslig leder, som tror vi som hører på han er på like lavt nivå som brorparten her inne. Snakker om internhumor og tradisjonell sjargong rundt 5.divisjons uttalelser, og hevder på fullt alvor at det er interesser rundt Bendtner, som er 31 år og scoret 5 mål for oss i fjor. Disse folkene her er blitt verre enn Semb og NFF, og ikke tro noe annet enn at det de vurderer er hvordan de skal få sitte videre om vi ikka klarer å berge plassen i år.
Back to top
View user's profile Send private message
Aristoteles
Veteran


Joined: 25 Nov 2006
Posts: 2210

PostPosted: 17.05.2019 12:51    Post subject: Reply with quote

At noen ved sin fulle fem vil at Horneland skal fortsette er for meg totalt uforståelig. Han har tatt fjorårets seriemester og gjort oss til nedrykkskandidater på noen måneder. Det er siste mannen på denne jorda man bør argumentere for at skal få mer tid. Det er ikke mulig å gjøre en dårligere jobb enn han har gjort.

Noen som desperat leter etter andre å skylde på. Det åpenbare holder liksom ikke. Istedenfor å ta tak i det selvsagte problemet så leter man med lys og lykter etter andre å ta.

Istedenfor å desperat lete etter flere problem, hva med å løse det åpenbare problemet?
Back to top
View user's profile Send private message
nidaros997
Veteran


Joined: 03 Aug 2007
Posts: 2113

PostPosted: 17.05.2019 12:54    Post subject: Reply with quote

Noen her spør om hvorfor Bendtner ikke får spille. Det ryktes (se også gårsdagens VG hvordan Bjørnebye og Helland svarer om saken) om at Bendtner har fortalt Horneland hva han mener om den fotballen han ønsker å spille, med den konsekvensen at Bendtner er satt ut av laget, og neppe spiller noe mer under Horneland.

Jeg tenker at Bendtner blir sett på en som tidligere ikke har trent og prestert godt nok (enda mindre i forhold til lønna han hever), og at flere av spillerne har ytret at Bendtner ikke burde få spille fast. Dette var sikkert en del av Hornelands stillingsinstruks, om at det måtte skapes en prestasjonskultur, hvor de som viser best innsats får spille kamper. Samtidig skulle Bendtner selges i januar, slik at Horneland var et problem mindre. Spillerne selv (50-65% av de) svarte i evalueringen av sesongen 2018 at de mente flere på laget hverken trente godt nok eller ga alt i kampene i 2018. Vi skal ikke se bort ifra at dette gjelder Bendtner, og at Horneland således føler han har støtte fra majoriteten av spillerne, samt styret og sportslig leder, i avgjørelsen om å sette Bendtner utenfor laget. Ikke mindre med tanke på klubbens svekkede omdømme som en konsekvens av voldsdommen, og at Bendtner også koster klubben mye penger. De må bli kvitt ham skal de ha råd til å forsterke laget i sommer, og publikumsnedgangen og synkende inntekter forsterker dette valget.

Tanken var nok at Botheim og Søderlund skulle krige inn noen mål, slik at Bendtner ikke var savnet, men når laget ikke presterer og ikke skårer mål, så har strategien rundt Bendtner slått tilbake på Horneland og klubben, og forverret situasjonen, ikke minst i forhold til publikum som ikke kan forstå hvorfor Bendtner ikke blir brukt når han nå engang fremdeles er i klubben.

Om denne refleksjonen har noe for seg, så er det vel mye som tyder på at Bendtner er ferdig i klubben, og at man ønsker å bygge videre på et lag uten ham, men at de for galleriet sin del må la ham få trene, for tilsynelatende å la det se ut som om han har en reell sjanse til å få spille. I et par uker til. Det samme gjelder kanskje Adegbenro. Å ta ham av banen i pausen for å statuere et eksempel i siste kampen minner mer om fryktkultur enn lagbygging. Litt som det romerne gjorde da de hadde tapt et slag: desimering, dvs. at hver 10. mann ble ofret for å styrke moralen blant de gjenværende.

For at styret ikke skal miste ansikt, og/eller fordi klubben har ikke råd til å gi Horneland sluttpakke og så ansette enda et nytt trenerteam allerede nå, så er det vel også mulig at Horneland får en sommer på seg til å hente inn flere spillere som han mener har de rette verdiene, samt at Bendtner og andre som ikke passer inn i Hornelands prosjekt må gå.

Om styret har bestemt seg for at det er greit med en mellomsesong så lenge laget kommer seg unna nedrykksstriden og kanskje kvalifiserer seg til Europa, så lar de Horneland fortsette med sin kulturbygging, og å fase inn nye unge spillere sammen med mer rutinerte spillere som kan 'gå i krigen' for laget. Det som kan velte den prosessen er om Horneland mister garderoben, eller at klubben fortsetter å være en del av nedrykksstriden. Det at Horneland deltok på ledelsens møte etter kampen mot Haugesund tyder vel på at de vil gi Horneland mer tid, eller ta andre grep enn å gi ham sparken. Enn så lenge. Det kan tyde på at enda flere spillere vil bli ofret og erstattet med den type spillere Horneland ønsker seg for å spille sin type fotball. I så fall tror jeg klubben vil bli satt enda lengre tilbake enn hva den allerede er.

Akkurat nå har jeg null forventninger til at Rosenborg skal begynne å spille bra fotball eller å vinne kamper. I stedet fremstår hele klubben og det som skjer rundt Horneland som et sirkus, og å følge laget er som å følge en såpeserie eller et reality-show på tv. Tv-overføringene til hver kamp kunne blitt avsluttet med den vrælende stemmen til fortelleren i "Brødrene Dal', som kunne ropt noe slikt som "Hvem blir ofret i pausen og fryst ut etter kampen mot Mjøndalen?! Kommer det snart inn noen nye deltakere?! Følg med, følg med, i neste episode av Historien om Rosenborg Sesongen 2019!!"
Back to top
View user's profile Send private message
SHJINNJWÆST
Rutinert


Joined: 09 Oct 2013
Posts: 550

PostPosted: 17.05.2019 13:12    Post subject: Reply with quote

Det kan være mye i det du skriver nidaros.

Men det sier også noe om de faktiske problemene i laget ,når Bendtner blir oppfattet som vårt største problem, den tid vi har spillere på nivået til Hedenstad som spiller fast, uten noen forsøk på å erstatte slike åpenbar mangelfull kvalitet. Vi kommer aldri til å hevde oss så lenge vi syns det er greit å ha folk på det nivået i førstelagsoppstillingen.

Og selv om han kanskje er den verste faste spillern vi noen sinne har hatt i klubben, så er det mange i denne troppen som er faretruende nært det nivået. De kan trene og løpe så mye de vil, de hører ikke hjemme på et lag som skal dominere i ligaen.

Uansett, skadene Horneland påfører klubben nå er ureverserbare. Vi var helt avhengig av å treffe på treneransettelsen denne gangen. Nå er økonomi og situasjonen i klubben så tynnslitt at det ikke er noen poeng å beholde noe av nåværende struktur og ledelse når vi blir tvunget til å kvitte oss med trener ila neste sesong. Det er nok ikke lenge før vi ser på kunsgress på lerkendal og mulig salg av tribuneannlegg og erstatning med leilighet eller næringsbygg på kortsidene, tilsvarende nettopp løsningen i FKH eller Sandefjord
Back to top
View user's profile Send private message
vingback
Veteran


Joined: 25 Aug 2007
Posts: 2455

PostPosted: 17.05.2019 13:13    Post subject: Reply with quote

Godt skrevet nidaros, bildet du beskriver kan dessverre være tett på sannheten. Hvis ikke skuta snus nå, dvs at trenerne sparkes, vil dette kunne ødelegge klubben for lang fremtid.
Back to top
View user's profile Send private message
JW
Proff


Joined: 04 Dec 2014
Posts: 393
Location: Hell

PostPosted: 17.05.2019 13:17    Post subject: Reply with quote

Når kapteinen svarer at han ikke ønsker å kommentere på spørsmålet om han har tillit til Horneland, er ikke det et tydelig tegn på at garderoben er i ferd med å bli mistet?
Back to top
View user's profile Send private message
robinla
Veteran


Joined: 20 Jan 2005
Posts: 1835
Location: Trondheim

PostPosted: 17.05.2019 13:22    Post subject: Reply with quote

ER mistet vil jeg si...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
EGA
Veteran


Joined: 09 Aug 2009
Posts: 1148

PostPosted: 17.05.2019 13:35    Post subject: Reply with quote

Min tilliten til Horneland kan aldre gjenvinnes igjen.
De prioriteringene han har gjort denne sesongen vitner om total mange på kunnskap.
1) Søder satses på 2) Helland med fast plass 3) Dette på bekostning av Samuel og Ceide. 3) Dølle også valgt foran de to sistnevnte 4) Meling som v. ving 5) Hedenstad har blitt satset på 6) Hovland med fast plass 7) Valsvik kjøpt.

Horneland og SIB må bort. Jeg kommer ikke til å bruke tid på å se kammper under ledelse av Horneland. Trist som faen hele greia.
La Mike ta over som spillende trener fram til vi har kompetanse på plass.
Back to top
View user's profile Send private message
PerO
Veteran


Joined: 21 Feb 2011
Posts: 5520
Location: Drammen

PostPosted: 17.05.2019 13:38    Post subject: Reply with quote

Aristoteles wrote:
At noen ved sin fulle fem vil at Horneland skal fortsette er for meg totalt uforståelig. Han har tatt fjorårets seriemester og gjort oss til nedrykkskandidater på noen måneder. Det er siste mannen på denne jorda man bør argumentere for at skal få mer tid. Det er ikke mulig å gjøre en dårligere jobb enn han har gjort.

Noen som desperat leter etter andre å skylde på. Det åpenbare holder liksom ikke. Istedenfor å ta tak i det selvsagte problemet så leter man med lys og lykter etter andre å ta.

Istedenfor å desperat lete etter flere problem, hva med å løse det åpenbare problemet?


Hvis målet er å ta noen er Horneland det eneste svaret man kan komme frem til.

Hvis målet er å forbedre laget, så er det å ta noen bare ett av mange virkemidler man bør vurdere.

Da gjør man bl.a. vurderinger av hvorfor liker stallen en trener hvor nivået stadig synker? Hvorfor innehar ikke spillerne lenger basisferdigheter som man forventer av 12 åringer. Og slik fortsetter man å stille spørsmål og lete etter svar til man kan komme opp med en plan for hvordan veien skal gå videre.

I en slik plan kan det være riktig å sparke Horneland nå, det kan være riktig å la han prøve videre med ett sett virkemidler som kan løse problemene, eller det kan være riktig å la Horneland sitte mens man leter etter den riktige treneren.

Målet bør aldri være å ta noen. Målet må være å finne løsninger som virker. Da kan det å sparke treneren umideelbart være en løsning, men siden tropen har hatt jevn nedgang under 3 trenere, så er det slettes ikke sikkert.
Back to top
View user's profile Send private message
XChrisX
Proff


Joined: 12 Nov 2006
Posts: 374

PostPosted: 17.05.2019 13:39    Post subject: Reply with quote

Jeg kjenner jeg blir sint når jeg ser navnet Horneland. Jeg tror det er på tide å distansere seg fram til driten er ute.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
håpløs
Proff


Joined: 28 Jun 2015
Posts: 450

PostPosted: 17.05.2019 13:45    Post subject: Reply with quote

MJ og tillit til treneren;

NEI, svaret betyr ingenting. MJ er en klok mann og møKK lei media.

Husk at MJ har et nært forhold til NB og skrytt av måten han støtter laget på nå, så at han har krevd NB ut av troppen har jeg mine sterke tvil til.
Ser jo dessuten at spillerne tuller&tøyser med NB på treningene.

Synes det er vanskelig å kommentere på EH nå, han startet med feil formasjon, men ikke undervurder psyken og selvtillitten i fotball.
Vi burde vunnet mot LSK og scoret i 1.omg i går.., da kunne faktisk en del ting sett annerledes ut.
Back to top
View user's profile Send private message
bongo
Veteran


Joined: 03 Aug 2012
Posts: 1540
Location: Trondheim

PostPosted: 17.05.2019 13:47    Post subject: Reply with quote

Kommer aldri til å håpe på Rosenborg-tap, men søndag er det jammen ikke langt unna. Nå må vi bare få revet av plasteret fort som faen. Et par tap til nå så kan det ikke være noen igjen på brakka som har snev av tillit til dette prosjektet.
_________________
Horneland-b�rs 1-10: 1
Back to top
View user's profile Send private message
EGA
Veteran


Joined: 09 Aug 2009
Posts: 1148

PostPosted: 17.05.2019 13:52    Post subject: Reply with quote

EGA wrote:
Min tillit til Horneland kan aldre gjenvinnes igjen.
De prioriteringene han har gjort denne sesongen vitner om total mangel på kunnskap.
1) Søder satses på 2) Helland med fast plass 3) Dette på bekostning av Samuel og Ceide. 3) Dølle også valgt foran de to sistnevnte 4) Meling som v. ving 5) Hedenstad har blitt satset på 6) Hovland med fast plass 7) Valsvik kjøpt.

Horneland og SIB må bort. Jeg kommer ikke til å bruke tid på å se kammper under ledelse av Horneland. Trist som faen hele greia.
La Mike ta over som spillende trener fram til vi har kompetanse på plass.
Back to top
View user's profile Send private message
SHJINNJWÆST
Rutinert


Joined: 09 Oct 2013
Posts: 550

PostPosted: 17.05.2019 14:48    Post subject: Reply with quote

bongo wrote:
Kommer aldri til å håpe på Rosenborg-tap, men søndag er det jammen ikke langt unna. Nå må vi bare få revet av plasteret fort som faen. Et par tap til nå så kan det ikke være noen igjen på brakka som har snev av tillit til dette prosjektet.


I motsetning til folk her inne, så har ikke styret tro på en umiddelbar forandring om at det plutselig skal løsne. Troen på og tilliten til Horneland er tidsbasert, ikke resultatbasert. To tap utgjør ingen forskjell på det. Alle ser at vi kommer til å spille to elendige kamper de neste kampene, spørsmålet er om vi klarer å få med oss noe fra dem eller ikke.
Back to top
View user's profile Send private message
Jondahl
Veteran


Joined: 25 May 2011
Posts: 2207
Location: Trondheim

PostPosted: 17.05.2019 14:53    Post subject: Reply with quote

mulig jeg husker feil, men var det ikke en som skulle slette kontoen sin hvis ikke Rini fikk jobben?
_________________
«Ingen betaler hundrevis av kroner for å se på dødball!»
Back to top
View user's profile Send private message
Frankiefourfingers
Veteran


Joined: 01 Mar 2008
Posts: 3173

PostPosted: 17.05.2019 15:25    Post subject: Reply with quote

He is BACK
Back to top
View user's profile Send private message
haavarl
Forumsjef


Joined: 10 Sep 2002
Posts: 14160
Location: Askim

PostPosted: 17.05.2019 15:42    Post subject: Reply with quote

Men blir det Coolen eller Kåre som tar over? Jeg har hørt litt forskjellig av forskjellige debattanter her.
_________________
Si ifra når det trengs - www.facebook.com/motfylla
Back to top
View user's profile Send private message
Huber
Veteran


Joined: 17 Mar 2011
Posts: 1721

PostPosted: 17.05.2019 15:57    Post subject: Reply with quote

haavarl wrote:
Men blir det Coolen eller Kåre som tar over? Jeg har hørt litt forskjellig av forskjellige debattanter her.


Blir nok litt vanskelig for Kåre å pendle Trondheim/Belgia flere ganger i uka. Eller kanskje han skal bli verdens første digitale trener.
Back to top
View user's profile Send private message
tr0ndern
Veteran


Joined: 16 Feb 2006
Posts: 6729
Location: Lotto-b�gda

PostPosted: 17.05.2019 15:57    Post subject: Reply with quote

https://www.adressa.no/10...1558099771

Da ble det vel med håpet Sad
_________________
One down, two to go
#KotengOut
#HornelandOut
Back to top
View user's profile Send private message
larsarus
Veteran


Joined: 12 Oct 2010
Posts: 9543
Location: Trolla

PostPosted: 17.05.2019 16:21    Post subject: Reply with quote

Kan de ikke bruke RBKweb sånn som oss andre?
_________________
RUSK

- "Prøv å bli god " -- Nils Arne Eggen
Back to top
View user's profile Send private message
Mustrum Ridcully
Veteran


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 9129
Location: Helt Apoel

PostPosted: 17.05.2019 17:38    Post subject: Reply with quote

@ haavarl & larsarus

Laughing
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
robinla
Veteran


Joined: 20 Jan 2005
Posts: 1835
Location: Trondheim

PostPosted: 17.05.2019 17:49    Post subject: Reply with quote

4 timer på å få ut frustrasjonen... Det vil jeg kalle å slippe billig unna...
Back to top
View user's profile Send private message MSN Messenger
Mustrum Ridcully
Veteran


Joined: 15 Nov 2011
Posts: 9129
Location: Helt Apoel

PostPosted: 17.05.2019 18:01    Post subject: Reply with quote

Jo men det er jo ikke alle som har tid til å klage her inne 24/7-365 heller og da er jo fire timer sikkert lang tid. Ikke alle som er like rutinerte på bitching som oss vettu og da er man sikkert ganske tom etter fire timer.
_________________
Agbogbloshie park inspector.
Quis custodiet ipsos custodes?
Back to top
View user's profile Send private message
håpløs
Proff


Joined: 28 Jun 2015
Posts: 450

PostPosted: 17.05.2019 18:48    Post subject: Reply with quote

Vi vinner greit mot MJØN også taper vi i Bergen. Da er det landslagspause og gameover.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Forum -> Sportslig avdeling All times are GMT + 1 Hour
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 145, 146, 147 ... 266, 267, 268  Next
Page 146 of 268

 
Jump to:  


Utviklet av phpBB. Tilrettelagt for RBKweb.

ANNONSE
SITATET
© 1999-2020 RBKweb